Sidelomme til Kajka Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037 Sidelomme til Kajka Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037 Sidelomme til Kajka Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037 Sidelomme til Kajka Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037 Sidelomme til Kajka Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037 Sidelomme til Kajka Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037 Sidelomme til Kajka Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037

Fjällräven Kajka Side Pocket 4 037

Sidelomme til Kajka

Varenr.: 127010
Fjällräven Kajka Side Pocket er en ekstra sidelomme for ekstra plass til ting. Lommen er passer tuk både Kajka 35 og Singi-ryggsekkene. Laget av slitesterk Vinylon F med forsterket fôr i resirkulert nylon. Festes greit til løkker på sidene av sekkene eller til den skjulte løkkestroppen foran. Spenne med åpning på siden i lokket. En Kajka Side Pocket gir omtrent 4 liters ekstra oppbevaringsplass.
499,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

Fjällräven Kajka Side Pocket:
Volum: 4 liter
Vekt: 110 gram
Mål: 21 x 30 x 10 cm / Pakket 15 x 33 cm
Materiale: Vinylon F av 100 % vinylal forsterket med fôr i resirkulert nylon / Innerstoff i 100 % polyamid / Fluorkarbonfri impregnering

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Laget av slitesterk Vinylon F, forsterket med fôr i resirkulert nylon.
  • Løkker i sidene til feste for Kajka 35- og Singi-sekkene.

Om Vinylon F

Vanligvis blir materialene som brukes i sekker impregnert for å bli vannavstøtende. Impregneringen varer en stund, men ikke evig. Vinylon F er et kunstfiber som oppfører seg litt som et naturfiber. For når det blir fuktig, sveller fibrene slik at det stenger vannet ute. Fuktighet gjør faktisk stoffet tettere... Uten å impregnere materialet. Ganske kult!

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39195