4344 4344

Fjällräven Kånken 16 Purple

Fritidssekk

Varenr.: 305188
Fjällräven Kånken er en fritidssekk med stort hovedrom med glidelås, uttakbart sitteunderlag, sidelommer og glidelåslomme i front. Fleksible, justerbare skulderremmer og håndtak på toppen.
FargeproduktFjellreven 580 Purple
Fritidssekk Fjällräven Kånken 16 Black
Fritidssekk Fjällräven Kånken 16 Blue Ridge
Fritidssekk Fjällräven Kånken 16 Purple
Fritidssekk Fjällräven Kånken 16 Plum
Fritidssekk Fjällräven Kånken 16 ForestGreen
Fritidssekk Fjällräven Kånken 16 PeachPink
Fritidssekk Fjällräven Kånken 16 Acorn
930,-
-+
1 på lager.
8 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Fjällräven Kånken:
Vekt: 400 gram
Volum: 16 liter
Mål: 27 x 38 x 13 cm
Materiale: Vinylon F (100 % vinylal)

Beskrivelse

Vi anbefaler Fjällräven Re:Kånken som er samme sekk, bare av fullstendig resikulerte materialer. Denne versjonen er også tilgjengelig til barn.

Om Vinylon F

Vanligvis blir materialene som brukes i sekker impregnert for å bli vannavstøtende. Impregneringen varer en stund, men ikke evig. Vinylon F er et kunstfiber som oppfører seg litt som et naturfiber. For når det blir fuktig, sveller fibrene slik at det stenger vannet ute. Fuktighet gjør faktisk stoffet tettere... Uten å impregnere materialet. Ganske kult!

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Kånken

0

Klassikeren Fjällräven Kånken ble laget allerede i 1978 for å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt tatt i bruk i barnehager og på skoler. I dag er er Kånken et designikon og er et av Fjällrävens mest anerkjente produkter.

Se mer fra kategorien:

Sekk til ledertrener Wenger SwissGear 40
20%
4344