Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red Dekktreningspakke med hoftesele Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red

Fjellpulken Hoftesekk med taudrag Red

Dekktreningspakke med hoftesele

Varenr.: 125714

Fjellpulken Dekktreningspakke leveres med hoftsele og et solid og funksjonelt taudrag for bruk med pulk eller til dekktrening. Taudraget festes på begge sider av trekkselen eller tursekken og har mulighet for ett- eller to-punkts feste i andre enden. Dekktrening er skånsomt for rygg og knær, men samtidig en svært effektiv trening for styrke og utholdenhet. Pakken inneholder Xpack-pulkselen, solid tau med sikrede knuter, strikkavlastning, karabinkroker for enkel påkobling og øyekrok med skiver til montering på bildekk.

1 349,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjellpulken Taudrag:
Mål: 270 cm (pluss vandring i strikken)
Leveres uten bildekk.

Farge
  • Rød
  • Sort
Beskrivelse

Taudrag på pulk

Taudrag er en enkel men solid dragløsning for bruk til pulk. Den gir fleksibilitet ved at du kan begeve deg fem og tilbake til pulken uten å måtte koble noe fra. Begrensningen ligger i at det ved nedkjøring må passes bedre på slik at ikke pulken kommer på deg bakfra. Kjør da gjerne med pulke foran deg. Ved bruk med pulk kan man ha ett festepunkt i front på et tau eller bruke utvendige D-ringer på begge sider i front av pulkskroget som finnes på Fjellpulkens ekspedisjonsmodeller. Taudraget kan med de store karabinkrokene brukes til alle pulker der taudrag er ønskelig.

Fjellpulken Xpack 2 liter er en solid og romsig hoftesekk til trening og friluftsliv. Den har plass til to flasker, stort hovedrom og utvendig lomme til matpakke og mobiltelefon. Hoftesekken har D-ringer i sidene slik at du kan koble på en hund, et pulkdrag eller et par-tre bildekk. Hoftesekken leveres også med barnebelte som kan kobles for å trekke smårollinger på ski.

37889