Kikkert Focus Discover 8x42 Kikkert Focus Discover 8x42 Kikkert Focus Discover 8x42 Kikkert Focus Discover 8x42

Focus Discover 8x42

Kikkert

Varenr.: 121258

Focus Discover 8x42 er støtsikre og naturligvis vanntette kikkert med en toppunktsavstand på hele 21 mm. Kikkertene egner seg meget godt til både fugletitting og jakt. De har stort synsfelt på hele 131 meter ved 1000 meters avstand noe som gjør det enkelt å finne og følge objekter. Fasekorrigert optikk for fargekorrekt bildegjengivelse, samt flerlags antirefleksbehandling på samtlige glassoverflater. Den påkostede antirefleksbehandlingen og høykvalitets BaK-4 prismer gir kikkertene en skarphet og glans som normalt bare finnes i betydelig dyrere modeller. Kikkerten passer for jegere, fugletittere og naturelskere av alle slag, med en lysstyrke som fungerer til både daggry og skumring.

Modeldiverse
2 453,-
-+
2 på lager.

Focus Discover 8x42:
Forstørrelse: 8x
Objektiv: Ø 42 mm
Mål: 145 x 126 x 52 mm
Vekt: 739 gram
Nærfokus: 2 meter
Glass: BaK-4
Prisme: Roof

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Avansert antirefleksbehandling gir skarpt og kontrastrikt bilde.
  • BaK-4 prismer for meget høy bildekvalitet.
  • Justerbare okularer for bruk med og uten briller.
  • Perfekt også i svakt lys.
  • Vanntett.
  • Stativadapter.
  • 5 års garanti.

Focus Discover er en kikkertserie produsert med Lantanid-glass som gir en ekstrem lysgjennomgang og fokus. Denne typen glass brukes bl.a. i fotografisk optikk og fiberoptiske kabler takket være sin høye brytningsindeks.

Kundeanmeldelser

Focus Sport Optics ble grunnlagt i Sverige på midten av 1980-tallet, og har dermed mer enn 30 års erfaring i utvikling og design av kikkerter og kikkertsikter.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

33425