Kikkert Focus Optimum 8x42 ED Kikkert Focus Optimum 8x42 ED Kikkert Focus Optimum 8x42 ED Kikkert Focus Optimum 8x42 ED Kikkert Focus Optimum 8x42 ED

Focus Optimum 8x42 ED

Kikkert

Varenr.: 132009
Focus Optimum 8x42 ED er en kompakt, allround kikkert som er enkel å bruke og som passer perfekt for fugletitting, jakt og for å utforske naturens skjønnhet. Den er enkel å holde i ro i lengre tid og den lave vekten, samt den komfortable nakkestroppen lar deg ha den rundt halsen gjennom hele turen. Kikkerten er vanntett og fylt med nitrogengass, noe som betyr at kondens aldri dannes i spottingscopet. Frontlinsen har avansert FMC-belegg som avviser smuss, regn og fingeravtrykk. Det hjelper deg med å få et klart bilde selv når værforholdene ikke er så gode.
4 679,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Focus Optimum 8x42 ED:
Forstørrelse: 8x
Objektiv: Ø 42 mm
Mål: 128 x 147 x 53 mm
Vekt: 711 gram
Nærfokus: 2 meter
Glass: ED BaK-4
Prisme: Roof

Farge
  • Grønn
  • Sort
Beskrivelse
  • Optisk konstruksjon består av ett ED-objektiv og dielektriske og fasebelagte linser.
  • Enestående bildekvalitet med sylskarpe detaljer.
  • Lett, men robust konstruksjon gjør det enklere å holde den i ro over lengre tid.

Takket være en overlegen optisk konstruksjon som består av et ED-objektiv og dielektriske og fasebelagte objektiver, gir Focus Optimum enestående bildekvalitet med sylskarpe detaljer og høy kontrast over hele synsfeltet.

Grepet er stabilt, godt balansert og føles naturlig. Fokusknappen har akkurat riktig motstand, noe som gjør at raskt finner skarpheten, uansett om det regner eller du bruker tykke vinterhansker. Okularet har en oppskrudd øyemusling for komfortabelt syn både med og uten briller.

Huset består av en blanding av aluminiums- og magnesiumlegering for å skape et lett, men ekstremt holdbart hus som tåler å bli brukt under alle værforhold. Huset er kledd robust og motstandsdyktig gummideksel som tåler alle naturelementer og som samtidig gir godt grep både med og uten hansker.

Focus Sport Optics ble grunnlagt i Sverige på midten av 1980-tallet, og har dermed mer enn 30 års erfaring i utvikling og design av kikkerter og kikkertsikter.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44241