Tarp Helsport Challenger 4 Tarp 11320

Helsport Challenger 4 Tarp 11320

Tarp

Varenr.: 128181
Helsport Challenger 4 Tarp er en lett og slitesterk tarp med integrert myggnett og plass til fire personer. Turpresenningen kan brukes alene eller sammen med telt. Buede sider gir maksimal strekk og beskyttelse. Glidelåsdører i på kortsidene Få ekstra værbeskyttelse og skap mer skjermet uterom rundt leiren. Leveres komplett med bardunliner og pakkpose.
2 879,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Challenger 4 Tarp:
Vekt: 1400 gram
Vannsøyle: 2000 mm
Materiale: Nylon R/S 40 D / Silikonbelagt på begge sider / Netting B3

Farge
Grå
Beskrivelse
  • Enkel i bruk med mange bruksområder.
  • Lett og slitesterk.
  • Plass til fire personer.
  • Integrert myggnett.

Husk oppheng til hengekøye

Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem. Dette er litt smak og behag. Se alle oppheng til hengekøye her.

Lurt med myggnett

Med hengekøye slipper å tenke på om du ligger midt i hovedveien til en maurtue og andre spennende småkryp. Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg. Se alle myggnett til hengekøye her.

Bruk tarp

For det kan begynne å regne. Er det meldt regn, bør du pakke med en tarp eller en gapahuk som du kan henge over. Se alle tarper til hengekøye her.

Ikke frys – bruk underdyne

Hengekøye blir fort kaldt når det går mot høst og vinter. Det er fordi det ikke er noen isolasjon nedenfra, slik som du vanligvis får når du ligger på et liggeunderlag på bakken. I tillegg vil soveposen bli klemt flat under og rundt deg i hengekøya. Løsningen er å bruke en underdyne. Se alle underdyner her.

Om tarp

En tarp er det samme som en gapahuk. En gapahuk kan bygges med både stokker og tau som reisverk, har du med ordentlig utstyr er det bare å improvisere. Finn et sted mellom to trær som kan egne seg til soving - alle bør få god plass. Det er også en fordel om gapahuken ikke er så langt unna bålet. Blir det dårlig vær, er det fint å kunne sitte foran bålet inne i gapahuken.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40372