How to be a Scout Hodder Stoughton Do Your Best How to be a Scout Hodder Stoughton Do Your Best How to be a Scout Hodder Stoughton Do Your Best How to be a Scout Hodder Stoughton Do Your Best

Hodder Stoughton Do Your Best

How to be a Scout

Varenr.: 129995
Hodder Stoughton Do Your Best How to be a Scout by Bear Grylls er en speiderbok fra hele verdens superspeider. Boka er full som en overfylt ryggsekk med tips og triks fra en av verdens mest berømte eventyrere fra å slå opp telt, lede en patrulje, hvordan holde seg i form, knytte knuter, huske fakta, identifisere trær, stjerner og fugler, i tillegg til å lære ekte overlevelsesferdigheter som å sette opp et telt i naturen og gjemme frokosten i bakken for å holde den varm til neste morgen? Dette er boken for alle som er speider, var speider eller ønsker å bli speider.
399,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

Do Your Best – How to be a Scout:
Forlag: Hodder Stoughton
Forfatter: Bear Grylls
Utgitt: 2023
Utgave: 1. utgave
Språk: Engelsk
ISBN: 9781399809870
Innbinding: Innbundet
Sider: 352 sider
Mål: 189 x 246 mm

Beskrivelse

Gjør ditt beste er håndboken for alle speidere, unge og gamle. Det er en varmhjertet bok der du lærer alle ferdighetene speiderne bruker for å gjøre sitt beste i alt de gjør og sette seg opp til å møte livet på strak arm og gjøre en reell forskjell i verden.

Ikke siden Scouting for Boys, den banebrytende boken fra 1908 av Robert Baden-Powell som utløste den globale bevegelsen, har det vært en enkelt håndbok for hver speider. Uansett hvem du er, vil det hjelpe deg å gå opp, si ifra, bli bedre og drømme stort.

Grip livet med begge hender, gi aldri opp og gi livet ditt ditt beste med Do Your Best: How To Be a Scout. Forbløffende typografisk utformet og rikt illustrert, vil dette være den perfekte julegaven til eventyreren i livet ditt, ung som gammel.

42201