Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket Pledd Houdini x Rumpl Reconnect Blanket

Houdini x Rumpl Reconnect Blanket

Pledd

Varenr.: 131113

Houdini x Rumpl Reconnect Blanket er et varmt, lett og vanntett pledd av kun sirkulære materialer. Perfekt til leirbål, piknik eller avslapning hjemme. Festeklips gjør at du lett kan ta den på deg som en kappe og ha hendene fri til gitarspill eller leirbålunderholdning. Leveres i praktisk pakkpose.

1 799,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

 • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
 • Vi har gratis frakt over kr 1000, inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
 •  

Houdini x Rumpl Reconnect Blanket:
Mål: 132 x 190 cm
Vekt: 1190 gram
Materiale: Ytterstoff i ALT Surpass Hardshell av 70 % Eco Circle resirkulert polyester og 30 % polyester / Innerstoff i C9 Ripstop av 70 % Eco Circle resirkulert polyester og 30 % polyester / Isolasjon i Poly Scrim-isolasjon syntetisk hulfiber (240 g/m²) i polyester
Vanntett: Utsiden tåler en vannsøyle på 20.000 mm

Farge
 • Hvit
 • Grå
Beskrivelse
 • Mykt ripstop-stoff som puster innvendig for eksepsjonell komfort mot huden.
 • Isolert med hulfiber.
 • Doble spenner som gjør at teppet kan brukes som et klesplagg med god bevegelsesfrihet.
 • Løkker i hjørnene.
 • Kan pakkes i en vanntett tørrpose.

Hvorfor?

Det Portland-baserte selskapet Rumpl var en perfekt partner for et designsamarbeid for Houdini. Friluftsentusiastene i Rumpl deler Houdini lidenskap for innovativt produktdesign og ansvarlig virksomhet. Houdini tok Rumpls signaturprodukt, det tekniske utendørsteppet, og krysset det med deres banebrytende portefølje av bærekraftige materialer. Resultatet er et varmt, lett og vanntett teppe i et helt sirkulært design inspirert av naturen selv. La Reconnect Blanket følge deg på ethvert eventyr, fra en enkel campingtur i nabolaget ditt, til en fjelltur eller en surfeøkt i kaldt vær.

Hvordan?

Reconnect Blanket er laget av Surpass 2-lags Hardshell, et 20 000 mm vanntett og pustende skallstoff. Innsiden er C9 Ripstop som også puster og har en fin følelse mot huden. Isolasjonen er 240 gram/m² hulfiber som holder deg varm selv når det er skikkelig kaldt ute. Den har maljer i hjørnene slik at du kan forankre den til bakken eller henge den opp som en presenning. Alle materialer og detaljer er resirkulert og kan resirkuleres igjen. En vanntett oppbevaringspose er inkludert. Og som om ikke det var nok: Det beste er kanskje at teppet har doble spenner som gjør at du kan bære teppet som en kappe.

Bruksområder?

Enten du er en person som liker å gå ut i naturen og ta en kaffe eller en som foretrekker strabasiøse turer i fjellet, kan vi nesten garantere en bedre, morsommere opplevelse hvis du tar med deg Reconnect Blanket på din neste utflukt. Bare pakk deg inn i den og nyt dens himmelske vanntette varme under måltider under stjernehimmel eller hvorfor ikke bruke teppet til å gjøre soveposen ekstra varm og koselig eller for å holde varmen mens du tar en pause fra klatringen. Bare fantasien setter grenser!

Pleddet er fullt resirkulerbart og vi anbefaler på det sterkeste at du returnerer det til Houdini når det er utslitt. De tar vare på råvarene og sørger for at de brukes i nye, praktiske produkter.

Svenske Houdini ble startet av klatrer, skiinstruktør og guide, Lotta Giornofelice på slutten av 1980-tallet. Hun savnet klær til start-og-stopp aktiviteter som klatring og skikjøring – som holdt de store muskelgruppene varme uten å bli svette. Ordet spredte seg om Lottas fantastiske, hjemmelagede fleeceundertøy og hun høstet stor anerkjennelse i miljøet. Den første kolleksjonen ble sydd lokalt i Vällingby utenfor Stockholm og ble lansert i 1993. I dag har de nådd målet om at absolutt alle materialer de bruker skal være enten resirkulerte, resirkulerbare, fornybare, nedbrytbare eller Bluesign-sertifisere. I løpet av 2022 er målet at absolutt hele produksjonen blir sirkulær.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43336