Dyrespor Kagge Dyrespor og andre tegn etter dyr

Kagge Dyrespor og andre tegn etter dyr

Dyrespor

Varenr.: 117053

Kaffe forlags bok Dyrespor og andre tegn etter dyr viser i tekst, tegninger og foto dyrespor du kan støte på, og hvilke dyr de stammer fra. Ikke bare fotavtrykk, men gnagemerker, ekskrementer, hi, fjær og reir er tegn som forteller at et dyr er i nærheten, selv om vi ikke ser det. Kanskje er det en brunstig elgokse som akkurat har sparket opp en brunstgrop i skogen, eller en bever som har gnaget og felt et imponerende tre ved bekken du går langs. Kanskje kan du oppleve gleden ved å gjenkjenne et gaupespor risset inn i nysnøen og vite dette fantastiske dyret er i området. Gjennom å lese forskjellige sportegn kan vi lære hvorfor dyret har oppført seg slik det har gjort.

338,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Mountain Equipment, Gregory, SkogstadBergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Dyrespor og andre tegn etter dyr:
Forlag: Kagge
Forfatter: Arnådd Håpnes
Utgitt: 2021
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788272017032
Innbinding: Innbundet
Sider: 199 sider
Vekt: 767 gram
Mål: 178 x 248 x 23 mm

Beskrivelse

Forfatter  Arnodd Håpnes er utdannet biolog og jobber som fagansvarlig for naturmangfold i Naturvernforbundet. Han har hatt nasjonale og internasjonale oppgaver knyttet til skogpolitikk, har vært medforfatter på læreverk i biologi og skrevet håndbøker og populærvitenskapelige artikler om trær og natur.

28892