Veske Klättermusen Algir Lanyard Pocket 961 Veske Klättermusen Algir Lanyard Pocket 961

Klättermusen Algir Lanyard Pocket 961

Veske

Varenr.: 132689
Klättermusen Algir Lanyard Pocket er en praktisk, liten veske som du kan legge smarttelefonen din i og bære sikkert rundt nakken. Perfekt for utendørsaktiviteter, som for eksempel fotturer eller klatring, eller bare for hverdagslivet i byen. Vesken er laget av det 100 % resirkulerte polyamidstoffet 70D Retina med Econyl-garn (det letteste materialet til Klättermusen). Dette gjør vesken enkel å bære, samtidig som den har god slitestyrke. Den har en sterk, justerbar snor som kan henges over skulderen eller rundt nakken, samt to spenner som gjør den enkel å feste til ryggsekken din. Hovedrommet har et lokk med borrelås som holder tingene dine trygge og en nettinglomme på utsiden for rask tilgang under ulike aktiviteter.
349,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Klättermusen Algir Lanyard Pocket:
Vekt: 35 gram
Materiale: 70D Retina av 50 % brukt, gjenvunnet polyamid og 50 % ubrukt, gjenvunnet polyamid (78 g/m²) / PU-belegg / Fluorkarbonfri

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Justerbar snor for fleksibel plassering på kroppen.
  • Åpning med borrelås.
  • Nettinglomme på utsiden.
  • Låsespenner for raskt og enkelt feste til løkkestroppene.
  • Lett snorlås som er enkel å bruke.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Sertifisert av Recycled Claim Standard (RCS) / Global Recycled Standard (GRS) ♻️

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fastsetter kriteriene for tredjeparts sertifisering av resirkulerte materialer og sporbarhet. Disse standardene fokuserer spesifikt på sporbarheten av resirkulerte materialer gjennom hele produksjonskjeden. Den bekrefter at produktene inneholder resirkulerte materialer og gir informasjon om kilden til disse materialene. De er utstedt av Textile Exchange, en global non-profit organisasjon som arbeider for å fremme bærekraftige tekstilpraksiser. Selv om RCS hovedsakelig fokuserer på resirkulerte materialer, inkluderer den også noen sosiale og miljømessige hensyn i prosessen. GRS inkluderer en høyere (50 %) minimumsprosentandel for resirkulert innhold og ytterligere sosiale og miljømessige krav knyttet til prosessering og bruk av kjemikalier.

Klättermusen ble etablert i 1975 for å kombinere funksjon med ekstrem slitestyrke i bærekraftige materialer. For bærekraft preger alt de gjør hos Klättermusen. Enten de gjør kontinuerlige forbedringer når de finner mer bærekraftige og miljøvennlige materialer og tekstiler til produktene sine, eller ved å sikre at produksjonen deres setter et minimalt økologisk fotavtrykk. Takk for at du velger miljøvennlig klær og utstyr.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44921