Teltlykt 750 lm Ledlenser ML6 Warm Light Teltlykt 750 lm Ledlenser ML6 Warm Light Teltlykt 750 lm Ledlenser ML6 Warm Light Teltlykt 750 lm Ledlenser ML6 Warm Light Teltlykt 750 lm Ledlenser ML6 Warm Light Teltlykt 750 lm Ledlenser ML6 Warm Light Teltlykt 750 lm Ledlenser ML6 Warm Light

Ledlenser ML6 Warm Light

Teltlykt 750 lm

Varenr.: 129434

Ledlenser ML6 Warm Light er en smart, oppladbar teltlykt laget i solid aluminium. Den gir et lys som er varmere enn normalt skjermlys, som er mer behagelig å se mot på kveldstid. Den gir et meget fint lys på tur, og den tar liten plass i sekken. Teltlykten kan også brukes som en powerbank til for eksempel å lade telefonen. Lykten har tre brytere for enkel og intuitiv bruk, og den har transportlås for å unngå at den tennes under transport. Den har både varmt lys og rødt lys.

1 349,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Ledlenser ML6 Warm Light:
Lysstyrke: 20–550 lumen (boost 750 lumen) / Fargetemperatur 2500–300 kelvin
Vekt: 280 gram
Mål: Ø 42 x 178 mm
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 3200 mAh
Driftstid: 200 minutter / Ladetid 300 minutter
IP66: Støvtett. Beskyttet mot kraftig spyling av vann fra alle retninger.

Farge
  • Hvit
  • Sort
Beskrivelse

Ledlenser ML6 har selvlysende detaljer slik at du enklere kan finne den i mørket. Lykten har gummikrok for enkelt oppheng, integrert magnet for å feste den på metall samt en ekstra metallkrok, slik at du har et utall muligheter til å henge den opp og feste den. Det medfølgende oppladbare Li-ion-batteriet lades opp via USB- kabel.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 70 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 4 timer. Maksimal lysstyrke er 750 lumen, og minimal er 20 lumen. Den har også hele syv lysprogrammer: Power, Low Power, Mid Power, Boost, Blink, S.O.S og Strobe. Lykten veier 280 gram inkludert batterier. Leveres med ett sett oppladbare batterier og USB-kabel.

Ledlenser ML6 kom best ut i testen til Gearjunkie som testet campinglykter i Mars 2022. Dette kunne Gearjunkie si om lykten: «The ML6 earns top marks for durability. My toddler is very fond of this light and has repeatedly dropped it. It’s not the cheapest option around. But, if you’re looking for a bright, portable, long-lasting lantern, this is a winner.»

Som så mange andre, startet suksessen i en liten garasje. De tyske brødrene Harald og Rainer Opolka startet Ledlenser i 1993. I begynnelsen var alt de hadde en gammel Atari-datamaskin, en verktøykasset og en tegnepult. I dag driver de betydelig større!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41626