Isstaver 156 cm Lundhags Striim 156 cm

Lundhags Striim 156 cm

Isstaver 156 cm

Varenr.: 118542

Lundhags Striim er et par staver laget av herdet aluminium og komponenter fra Swix med kraftig ispigg. EVA-detaljer holder kulda fra staven borte fra kroppen. Den ene staven har ekstra vekt for bruk som enkel pigg.

Størrelseprodukt
1 200,-
-+
3 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Lundhags Striim:
Materiale: Herdet aluminium
Vekt: 900 gram

Beskrivelse
  • Ispigg.
  • Hjelpemiddel for å oppdage tynn is.
  • Anbefalt for alle under aktivitet på isen.
  • Flyter i vannet.
  • Gir refleks i mørket.
  • Vektet stav for ispigging.

Striim er en ispigg og dermed en del av sikkerhetsutstyret ditt, snarere enn et par staver. Derfor anbefaler vi av sikkerhetsgrunner at du ikke bruker stropper på Striim. Hvis du likevel ønsker det, kan du bruke Swix Alpine-stropper (for eksempel Swix Sonic Strap).

Slik måler du lengden:

Vi pleier å si at lengden på isstaver til skøyter på is bør være om lag 25–40 cm kortere enn kroppslengden. Mange tar utgangspunkt i staver til klassisk skiteknikk (70 % av kroppslengden), men dette er litt smak, behag og behov. Skal du gå nærme iskanten på sjøen anbefaler vi en lengre og kraftigere stav slik at du får nok kraft til å sjekke isen. Om du liker tryggere forhold og skal bruke stavene primært til fremdrift kan du velge en litt kortere stav.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

30696