Kuppeltelt til 3 Marmot Tungsten UL 3 4207 Kuppeltelt til 3 Marmot Tungsten UL 3 4207 Kuppeltelt til 3 Marmot Tungsten UL 3 4207 Kuppeltelt til 3 Marmot Tungsten UL 3 4207 Kuppeltelt til 3 Marmot Tungsten UL 3 4207 Kuppeltelt til 3 Marmot Tungsten UL 3 4207

Marmot Tungsten UL 3 4207

Kuppeltelt til 3

Varenr.: 114107

Marmot Tungsten UL 3 er et lett kupelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1200 mm. Perfekt for turer hvor lav vekt og komfort er viktig. Et kuppeltelt med selvbærende konstruksjon og to tverrgående Dac Pressfit Ø 9 mm stenger som gjør at teltet står meget stødig i vær og vind. Stengene er også helt rette i sovehøyden, slik at du får mer rom og luft i teltet uten at vekten øker. Stort hovedrom med to innganger til to forskjellige fortelt. Behagelig takhøyde bidrar til god ventilasjon. Teltet har god plass til to liggeunderlag i standard størrelse. Enkelt og raskt å sette opp.

7 613,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
14 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Marmot Tungsten UL 3:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 1916 gram / Minimum 1710 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1200 mm / Bunnduk 1200 mm
Mål pakket: Ø 18 x 63 cm
Mål oppslått: 318 x 229 cm / Kun innertelt 229 x 168 x 117 cm
Kvalitet: Ytterduk 20 D / Innertelt 15 D / Bunnduk 20 D / 410 T

Farge
Grønn
Beskrivelse
 • Ultralett og robust telt.
 • Selvbærende konstruksjon med to tverrgående stenger gir vertikale vegger, mer soveplass og mer rom i hodehøyde.
 • Frittstående design.
 • Ytterteltet er UV-resistent og strekkes ikke ut når det blir vått.
 • Lyktlomme hvor du trygt kan plassere hodelykten.
 • Strategisk plasserte klips gir mer innvendig volum.
 • Tapede ventilasjonsåpninger.
 • Stille glidelåshemper.
 • Innvendige lommer.
 • Fargekodet stenger og ytterduk for enkel montering.
 • PFC-fri.

Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene selv begynte å utvikle utstyr for å gjøre deres ekspedisjoner enda bedre. Og de var spesielt opptatt av dun og duns egenskaper i kalde omgivelser.

Marmot sin største og første samarbeidspartner var Gore-Tex noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst samarbeid med Gore i verden. Hovedfokuset til Marmot er fortsatt å lage utstyr som fremmer turglede samtidig som det ivaretar miljøet, og de har som målsetning å bli ledende innen miljø og produksjon på verdensbasis.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

24638