Barnepose 152 cm Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 Regula Barnepose 152 cm Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 Regula Barnepose 152 cm Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 Regula Barnepose 152 cm Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 Regula Barnepose 152 cm Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 Regula Barnepose 152 cm Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 Regula

Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 Regula

Barnepose 152 cm

Varenr.: 121318
Marmot Trestles Kids Elite Eco 30 er en kompakt sovepose til barn. Posen er fylt med resirkulert polyester som gir en komforttemperatur ned til –1 grader.
1 979,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Marmot Kids Trestles Elite Eco 30:
Personlengde: Opptil 152 cm
Temperatur: Komfort –1
Mål: 47,5–61 x 178 cm / Pakket Ø 19 x 41 cm
Vekt: 834 gram
Glidelås: Venstre side

Farge
  • Gul
  • Oransje
  • Blå
Beskrivelse

Marmot Kids Trestles Elite Eco 30 er en lett, deilig og imponerende allsidig fiberpose for barn som kan brukes vår og sommer. Imponerende varme- og vektforhold og en miljøvennlig resirkulert polyester design gjør det til et godt alternativ til de dyrere og delikatere dunposene. Soveposen er fôret med Marmots HL-ElixR Eco fiber, som bruker tre forskjellige typer polyesterfibre for å oppnå høyt varme- og vektforhold, god  kompressibilitet og en myk og behagelig følelse. Både fiberisoleringen, det ytre materialet og det indre materialet består av 100% resirkulert polyester, og den vannavvisende behandlingen på utsiden er PFC-fri. Lett og luftig konstruksjon i toppen gir maksimal fylde og varme, mens en tynnere, men tettere underside er designet for å gi optimal isolasjon. I motsetning til voksenposer har barneposene ingen temperaturgradsstandard. Marmot anbefaler en komforttemperatur på -1 grad.

Sovepose med kunstfiber

Denne soveposen er isolert med kunstfiber. Kunstfiber er det mest vanlige fyllet i soveposer og er rimeligere enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Siden soveposene tåler litt fukt uten å miste isolasjonsevnen, er de et godt valg hvis du skal ha en sommerpose, eller en pose du kan bruke både sommer og vinter

 

Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene selv begynte å utvikle utstyr for å gjøre deres ekspedisjoner enda bedre. Og de var spesielt opptatt av dun og duns egenskaper i kalde omgivelser.

Marmot sin største og første samarbeidspartner var Gore-Tex noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst samarbeid med Gore i verden. Hovedfokuset til Marmot er fortsatt å lage utstyr som fremmer turglede samtidig som det ivaretar miljøet, og de har som målsetning å bli ledende innen miljø og produksjon på verdensbasis.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33485