Kuppeltelt til 3 Marmot Limelight 3 19622 Kuppeltelt til 3 Marmot Limelight 3 19622 Kuppeltelt til 3 Marmot Limelight 3 19622 Kuppeltelt til 3 Marmot Limelight 3 19622 Kuppeltelt til 3 Marmot Limelight 3 19622 Kuppeltelt til 3 Marmot Limelight 3 19622 Kuppeltelt til 3 Marmot Limelight 3 19622

Marmot Limelight 3 19622

Kuppeltelt til 3

Varenr.: 122765

Marmot Limelight 3 er et kupelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1500 mm. Leveres med footprint.

6 029,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
14 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Marmot Limelight 3:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 3244 gram / Minimum 2740 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1200 mm / Bunnduk 2000 mm
Mål pakket: Ø 20 x 56 cm
Mål oppslått: 229 x 290 cm / Kun innertelt 229 x 173 x 115 cm
Kvalitet: Ytterduk 50 D polyester ripstop 290T / Innertelt 68 D polyester ripstop 190T / Bunnduk 50 D polyester 290T / Netting 40 D polyester

Farge
  • Gul
  • Rød
  • Blå
Beskrivelse

Lett og romslig 3-sesongstelt med god takhøyde

Marmot Limelight 3 er et klassisk kuppeltelt med god romfølelse. Bratte vegger på innerduken gir svært god plassutnyttelse. Veggene er vertikale nederst. Dette gir suveren mulighet til å utnytte hele gulvarealet. Du kan sitte oppreist mye nærmere teltveggen. Teltet har god plass til tre liggeunderlag i standardstørrelse. Det er også mulig å bruke innerteltet bare for å spare vekt når været tillater det. Det har en selvbærende konstruksjon med to tverrgående stenger som gjør at teltet står meget stødig i vær og vind. Stengene er også helt rette i sovehøyden slik at at du får mer luft og mer rom i teltet uten at vekten øker. Teltet har en mesh på innerduken som medfører gode pusteegenskaper. Ytterduken er vann- og vindtett. Bunnduken er laget i slitesterk polyester med høy vannsøyle.

Dette teltet er en god løsning for tre personer på tur, eller for to personer som ønsker ekstra plass. Takhøyden i teltet er på 115 cm på midten, som gjør at de fleste kan sitte behagelig med god klaring opp til taket.

Teltet har fått et helt nytt utseende og oppdatering for 2022-sesongen. Strukturen på stengene er endret. Mønestangen er flyttet fra midten av teltet til enden, som resulterer i det Marmot kaller Gear Cubie, som betyr vinger ut på begge sidene som gir ekstra lagringsplass. Er også flere innvendige lommer og lagringsmuligheter, samt en utbrettbar lomme i Gear Cubie med festemuligheter. Det følger også med en vaskestang som festes i toppen på innsiden av teltet for å henge utstyr eller tørke klær. Materialet på ytterteltet er endret fra 68D til 40D ripstop for å gjøre teltet litt lettere. Teltstengene er endret fra DAC til Yunan Pressfit poles, 7000 serie aluminium. Yunan Pressfit er teltstenger i aluminiumslegeringen 7001-T6. Denne legeringen har god motstand mot permanent bøyning og høy ultimat strekkfasthet. Hver modell har spesialdesignet prebend og dimensjoner basert på høyde, diameter og forventet spenningsgrad. Og selvfølgelig freshe freshe farger. Det følger med en footprint (presenning) til å ha under teltet for å skåne teltbunnen på for eksempel steinete eller gjørmete underlag.

Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene selv begynte å utvikle utstyr for å gjøre deres ekspedisjoner enda bedre. Og de var spesielt opptatt av dun og duns egenskaper i kalde omgivelser.

Marmot sin største og første samarbeidspartner var Gore-Tex noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst samarbeid med Gore i verden. Hovedfokuset til Marmot er fortsatt å lage utstyr som fremmer turglede samtidig som det ivaretar miljøet, og de har som målsetning å bli ledende innen miljø og produksjon på verdensbasis.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

34933