Høstpose 198 cm Marmot Never Winter 198 LZ Høstpose 198 cm Marmot Never Winter 198 LZ

Marmot Never Winter 198 LZ

Høstpose 198 cm

Varenr.: 216571
Marmot Never Winter er en ekstremt kompakt dunpose. Posen er fylt med impregnert og vannavisende 650 cuin 100 % andedun som gir en komforttemperatur fra 3,6 ned til –1,7 grader (ekstrem –17,8).
3 499,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
5 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Marmot Never Winter Long:
Personlengde: opptil 198 cm
Temperatur: Komfort 3,6/-1,7 / Ekstrem -17,8
Mål: 63,5–81,5 x 224 cm / Pakket Ø 19 x 41 cm
Vekt: 910 gram
Glidelås: Venstre side

Beskrivelse
  • RDS-sertifisert andedun.
  • Glidelås som ikke henger seg opp i stoffet.
  • Innvendig oppbevaringslomme
  • Snøring i krage/hette.
  • Ytterstoffet er et solid ripstop materiale med PFC-fri DWR-impregnering.
  • Kompresjonstrekk og oppbevaringssekk inkludert.

Minimal vekt kombinert med maksimal komfort

Marmot Never Winter er en forseggjort og ekstremt komfortabel dunsovepose. Den varmer godt samtidig som den veier lite, noe som gjør den perfekt å ha med i ryggsekken. Den passer utmerket for bruk fra vår til høst og er fylt med 650 cuin andedun av høy kvalitet som er behandlet for økt vannresistens under våte forhold. En anatomisk designet fotboks med Wrap-Around-konstruksjon sørger for varme føtter, og en gjennomgående YKK-glidelås gir gode ventilasjonsmuligheter og gjør det enkelt å ta seg ut og inn av soveposen. En Nautilus Multi-bafflehette konstruert med mange kamre slik at dunvandringen blir minimal og passformen god. Er også blitt tilført en ekstra glidelås helt øverst som kan brukes til både lufting og enklere inngang og utgang. En ideell sovepose til vårturer og generell utendørsbruk!

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene selv begynte å utvikle utstyr for å gjøre deres ekspedisjoner enda bedre. Og de var spesielt opptatt av dun og duns egenskaper i kalde omgivelser.

Marmot sin største og første samarbeidspartner var Gore-Tex noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst samarbeid med Gore i verden. Hovedfokuset til Marmot er fortsatt å lage utstyr som fremmer turglede samtidig som det ivaretar miljøet, og de har som målsetning å bli ledende innen miljø og produksjon på verdensbasis.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

8684