Kuppeltelt til 2 MSR Access 2 Orange Kuppeltelt til 2 MSR Access 2 Orange Kuppeltelt til 2 MSR Access 2 Orange Kuppeltelt til 2 MSR Access 2 Orange Kuppeltelt til 2 MSR Access 2 Orange

MSR Access 2 Orange

Kuppeltelt til 2

Varenr.: 124577
MSR Access 2 er et lett kupelltelt til to personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1200 mm. Teltet har kun én teltstang som står oppreist når du har satt ned fire teltplugger. De to inngangene gir god plass og komfort. Access-serien er telt laget for korte og raske vinterturer.
9 899,-
-+
1 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

MSR Access 2:
Soveplasser: 2 personer
Vekt: Totalt 1860 gram / Minimum 1640 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1200 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 15 x 46 cm
Mål oppslått: 213 x 279 cm / Kun innertelt 213 x 127 x 107 cm
Kvalitet: Ytterduk 20 D / Innertelt 10 D / Bunnduk 30 D
Modell: 2022

Farge
Oransje
Beskrivelse
  • To innganger og to fortelt.
  • Myggnetting for god ventilering.
  • Yttertelt kan brettes tilbake for å lufte innerteltet.

Typiske bruksområder for Access teltet er turer på noen dager der du uansett ikke har med deg for mye greier. På ukesturer vinterstid ønsker du sikkert et telt med større fortelt for komforten skyld. Access er derimot perfekt for alle turer i tregrensa og på fjellet uten kulingmelding. Teltet har lav vekt og lite pakkvolum noe som gjør at ryggsekken blir vestlig mindre og lettere.

Access har inngang på hver sin langside. Dette gjør at du har egen inn/utgang som gjør at du unngår å krype over turfølget natterstid på vei ut for å tisse under stjernene. Åpning på begge sider er også praktisk for lagring av støveler, sekker og lignende. På solskinnsdager får man også muligheten for full åpning og gjennomlufting. Man kan også velge å bruke det ene ytterteltet til inn/utgang og det andre til matlaging.

Teltet har ikke stormmatter noe som fører til god ventilasjon og mindre kondens i teltet. Om det er vind og veldig kaldt kan man legge snø rundt kantene for økt isolasjon. Innerteltet har stor åpning og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne.

Geometrien på teltet sørger for at snøen ikke legger seg på taket, men sklir av. Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden. Det er duket for en god natt søvn.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med snøplugger eller ski. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

Om MSR-telt

De ulike teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til tre personer i et 3-personerstelt. Her er ikke noe lureri for å få lav vekt- og volumtall. Teltene oppleves som romslige på grunn av bratte sidevegger som ikke tvinger deg til å sitte oppreist kun i midten av teltet. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom. Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

36748