Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green Tunnelltelt til 3 MSR Tindheim 3 Green

MSR Tindheim 3 Green

Tunnelltelt til 3

Varenr.: 127980
MSR Tindheim 3 er et lett tunnelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Tindheim er det første tunnelteltet fra MSR og er spesielt utviklet for norske forhold. Dette er et telt som det skal være godt å bo i, gjerne over mange dager. Det er god takhøyde og stor plass i teltet. Den perfekte balansen mellom et eventyr og et hjem. Teltet har romsligheten man kjenner fra de selvstående teltene til MSR. Det er full takhøyde i hele teltet da teltstengene er like lange. Dette gjør at du kan sitte anføttes under matlaging, kortspilling osv. I midten av taket finner man en tørkesnor som kan strammes inn. I innerteltet er det fire lommer for enkel lagring av utstyr. Det er også mange festepunkter i taket for å henge opp utstyr.
7 199,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

MSR Tindheim 3:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 3730 gram / Minimum 2910 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1500 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 20 x 58 cm
Mål oppslått: 401 x 163 cm / Kun innertelt 245 x 117–163 x 109 cm
Kvalitet: Ytterduk 68 D taffeta polyester / Innertelt 20 D / Bunnduk 68 D taffeta polyester / Myggnett 40 D micromesh

Farge
  • Hvit
  • Rød
  • Grønn
Beskrivelse

Teltet har inngang i forteltet. Døren i innerteltet er dobbel (to lag): myggnetting for varme dager, og en tett dør for vindfulle dager. Det er ventilering på begge kortsidene av ytterteltet for å minimere kondens og gi god ventilasjon. God ventilering gir bedre søvn og bedre restitusjon. Når teltet er satt opp vil man se at innerteltet ikke er helt utstrukket. Dette er for å gi god ventilasjon mellom inner- og ytterduken.

Teltet er tro til oppgitt personstørrelse og har et romslig fortelt/vestibyle hvor man får god plass til utstyr, kokesaker etc. Over inngangsdøren i ytterteltet er det en kant på utsiden av glidelåsen som fungerer som takrenne slik at regnvannet renner vekk når døren er åpen.

Tindheim er et tunneltelt som i motsetning til selvstående må plugges ned på hver langside for at teltet skal kunne stå oppreist. Dette gir et raskt og effektivt oppsett, noe som er spesielt gunstig i mye vær. Kortsidene er utstyrt med ekstra kraftige barduner for å tåle mye vind og trykk. Dette gjør at teltet kan strammes godt opp for å unngå dårlig søvn på grunn av blafring i teltduken på vindfulle netter.

Teltet leveres med ekstra bunnduk. Denne dekker bunnen av teltet inkludert forteltet for økt beskyttelse av gulvet og lenger levetid. Reservebarduner og teltplugger følger også med.

40171