Gassbrenner 3,2 kW MSR PocketRocket DLX Gassbrenner 3,2 kW MSR PocketRocket DLX Gassbrenner 3,2 kW MSR PocketRocket DLX Gassbrenner 3,2 kW MSR PocketRocket DLX

MSR PocketRocket DLX

Gassbrenner 3,2 kW

Varenr.: 132127
MSR PocketRocket DLX er en rask, pålitelig og lett gassbrenner. Brenneren kan du bruke for de korte kveldsturene du ønsker å imponere med en kopp kaffe eller ha den som en reservebrenner på lengre turer i tilfelle hovedbrenneren streiker. Uansett, her er det en brenner som kan brukes til det meste, og med den lave vekten er dette en brenner som er lett å ta med seg på turen.
1 484,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

MSR PocketRocket DLX:
Effekt: 3200 W
Vekt: 82–97gram
Mål: Ø 56 x 38 x 84 mm
Brenntid: 60 minutter på 230 gram
Koketid: 3,3 minutter på 1 liter

Beskrivelse
  • Trykkragulator.
  • Piezo-tenner.
  • Stort brennerhodet med vindskjerm.
  • Kompakt.
  • Selges uten gassboks.

MSR Pocket Rocket Deluxe er en toppmontert gassbrenner (og storebroren til den populære MSR Pocket Rocket 2 brenneren). Dette er den eneste brenneren til MSR med Piezo-tenner som gjør at du kan tenne på brenneren uten bruk av fyrstikker. Gnistpunktet (altså påtenningspunktet) er i midten av brennerhodet slik at den ikke blir skadet over tid. Brennhodet er relativt stort til å være en toppmontert gassbrenner, og har en liten vindskjerm som sikrer at du får fyr på brenneren. Brenneren kommer med trykkregulator slik at du får fullt trykk ut av gassen uavhengig av hvor mye gass som er igjen i gassboksen.

Brenneren leveres i en liten oppbevaringspose. Denne passer enkelt ned i små og store kjeler, og pakkposen gjør så brenneren ikke riper opp innsiden av kjelen din. Pocket Rocket Deluxe har et stort håndtak som gjør det enkelt å justere flammen, med eller uten votter.

44359