Myggmelk MyggA Roll-On 20 % Deet 75 ml

MyggA Roll-On 20 % Deet 75 ml

Myggmelk

Varenr.: 114995
Mygga Myggmelk Roll-On er et myggmiddel i glassflaske med praktisk roll-on som gjør produktet lett å påføre. Beskytter effektivt mot europeisk mygg i gjennomsnitt 7 timer ved jevn påføring. Produktet inneholder også en kombinasjon av planteekstrakter fra blant annet lavendel og geranium. Det virker som om kombinasjonen av Deet og planteekstrakter gir en bedre beskyttelse enn ingrediensene hver for seg.
179,-
-+
5 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
MyggA Roll-On 20 % Deet:
Volum: 75 ml
Innhold: 20 % Deet
Holdbarthet: 5 år
Lagres tørt og kjølig, beskytt mot direkte sollys. Oppbevar beholderen godt lukket.
Beskrivelse

Unngå kontakt med øyne, slimhinner og skadet hud. Produktet skal ikke svelges, det kan være skadelig. Oppbevares utilgjengelig for barn og skal ikke anvendes på hendene til små barn. Må ikke brukes i ansiktet. Unngå også kontakt med mat, plast og malte overflater.

Skal kun brukes på små områder av huden og ikke mer enn to ganger om dagen. Bruk produktet med forsiktighet, dette gjelder særlig gravide og små barn. Dersom du bruker solkrem bør MyggA påføres 30 minutter etter at solkremen har blitt påført, slik at den er tørr. Etter bad bør MyggA påføres på nytt. Anbefales til barn fra 2 år, men brukes med forsiktighet på barn mellom 2 og 12 år.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

25790