Pledd i dun Norsk Dun OutAbout Blue Pledd i dun Norsk Dun OutAbout Blue Pledd i dun Norsk Dun OutAbout Blue Pledd i dun Norsk Dun OutAbout Blue Pledd i dun Norsk Dun OutAbout Blue

Norsk Dun OutAbout Blue

Pledd i dun

Varenr.: 118285
Norsk Dun Out&About er et stort dunpledd som komprimeres i en liten pose med glidelås som er påsydd pleddet. Når pleddet er i bruk kan lommen brukes til å ha ting i som mobil og lommebok. Når pleddet er pakket i posen, er det perfekt som pute du kan hvile eller sove på. Passer fint i sekken og kan like gjerne kan brukes på tur, som rundt bålpanne på stranden eller i hagen en kjølig sommerkveld.
1 299,-
-+
16 på lager.

Visste du at:

Norsk Dun Out&About:
Mål: 130 x 170 cm / Pakket 25 x 30 x 5 cm
Materiale: Yttermateriale i 100 % nylon / Fyll av 90 % hvit andedun og 10 % fjær (180 gram)

Farge
Blå
Beskrivelse

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

30438