Speiderkøya NSF Speiderkøya Robust Speiderkøya NSF Speiderkøya Robust Speiderkøya NSF Speiderkøya Robust Speiderkøya NSF Speiderkøya Robust Speiderkøya NSF Speiderkøya Robust

NSF Speiderkøya Robust

Speiderkøya

Varenr.: 114036

NSF Speiderkøya Robust Komplett er en hengekøye i nylon med integrert myggnett og god plass. Leveres komplett med oppheng og mønesnor med nettinglomme til småting. Opphengsbåndene har ti løkker i tillegg til festeløkken rundt treet. Festes enkelt med de medfølgende karabinerne. Skikkelig bra pakke til speidere!

1 170,-
585,-Tilbud
-+
20+ på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

NSF Speiderkøya Robust:
Mål: 330 x 170 cm / Pakket Ø 15 x 27 cm
Vekt: 1135 gram
Belastning: Opptil 200 kg
Materiale: Diamond ripstop av nylon 70D / Oppheng 2 x 300 cm stropper i polyester / Karabinkrok i aluminium / Mønesnor Ø 3 mm

Beskrivelse

Slik monterer du

Når du sitter i køya skal:

  • Opphenget ha lik lengde på hver side.
  • Opphenget ha en vinkel på omlag 30 grader.
  • Om du har tarp, ska bardunlinen (Ridgeline) til tarpen ligget vannrett over køya.
  • Stolhøyde over bakken.

Husk oppheng til hengekøye

Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem. Dette er litt smak og behag. Se alle oppheng til hengekøye her.

Lurt med myggnett

Med hengekøye slipper å tenke på om du ligger midt i hovedveien til en maurtue og andre spennende småkryp. Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg. Se alle myggnett til hengekøye her.

Bruk tarp

For det kan begynne å regne. Er det meldt regn, bør du pakke med en tarp eller en gapahuk som du kan henge over. Se alle tarper til hengekøye her.

Ikke frys – bruk underdyne

Hengekøye blir fort kaldt når det går mot høst og vinter. Det er fordi det ikke er noen isolasjon nedenfra, slik som du vanligvis får når du ligger på et liggeunderlag på bakken. I tillegg vil soveposen bli klemt flat under og rundt deg i hengekøya. Løsningen er å bruke en underdyne. Se alle underdyner her.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

24566