Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett Speiderkøya med tarp NSF Speiderkøya Komplett

NSF Speiderkøya Komplett

Speiderkøya med tarp

Varenr.: 114731
NSF Speiderkøya Robust Komplett er en hengekøye i nylon med integrert myggnett og god plass. Leveres komplett med tarp, oppheng og mønesnor med nettinglomme til småting. Opphengsbåndene har ti løkker i tillegg til festeløkken rundt treet. Festes enkelt med de medfølgende karabinerne. Skikkelig bra pakke til speidere!
1 489,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Speiderkøya Robust med tarp:
Mål: Køye 330 x 170 cm / Tarp 360 x 280 cm / Pakket 27 x 25 x 15 cm
Vekt: 1971 gram / Kun 1135 gram / Kun 836 gram
Belastning: Opptil 200 kg
Materiale: Diamond ripstop av nylon 70D / Tarp polyester / Oppheng 2 x 300 cm stropper i polyester / Karabinkrok i aluminium / Mønesnor Ø 3 mm
Karabineren må ikke brukes til klatring.
Farge
Blå
Beskrivelse

Slik monterer du

Når du sitter i køya skal:

 • Opphenget ha lik lengde på hver side.
 • Opphenget ha en vinkel på omlag 30 grader.
 • Om du har tarp, ska bardunlinen (Ridgeline) til tarpen ligget vannrett over køya.
 • Stolhøyde over bakken.

Husk oppheng til hengekøye

Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem. Dette er litt smak og behag. Se alle oppheng til hengekøye her.

Lurt med myggnett

Med hengekøye slipper å tenke på om du ligger midt i hovedveien til en maurtue og andre spennende småkryp. Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg. Se alle myggnett til hengekøye her.

Bruk tarp

For det kan begynne å regne. Er det meldt regn, bør du pakke med en tarp eller en gapahuk som du kan henge over. Se alle tarper til hengekøye her.

Ikke frys – bruk underdyne

Hengekøye blir fort kaldt når det går mot høst og vinter. Det er fordi det ikke er noen isolasjon nedenfra, slik som du vanligvis får når du ligger på et liggeunderlag på bakken. I tillegg vil soveposen bli klemt flat under og rundt deg i hengekøya. Løsningen er å bruke en underdyne. Se alle underdyner her.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

25450