Patrulje Kongeørn NSF Patrulje Kongeørn Vevd Patrulje Kongeørn NSF Patrulje Kongeørn Vevd Patrulje Kongeørn NSF Patrulje Kongeørn Vevd

NSF Patrulje Kongeørn Vevd

Patrulje Kongeørn

Varenr.: 125087
Norges speiderforbunds Patruljemerke Kongeørn festes over venstre skjortelomme.
15,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?
Beskrivelse

Kongeørn er en av speiderpatruljene i Alltid beredt

I TV-serien på Discovery+ børster Steinar Sagen støv av gamle speidermerker og inviterer seks kjente nordmenn til å dra ut i naturen for å leve som ekte speideraspiranter.

Norsk rødliste for arter 2015 er en oversikt over arter som har risiko for å dø ut fra Norge. Rødlista er utarbeidet av Artsdatabanken i samarbeid med fageksperter. De nye motivene på patruljemerkene er valgt ut for å sette fokus på truede arter i Norge.

Vi har latt det klassiske patruljemerket Kongeørn gjennoppstå, selv om arten ikke er rødlistet og har kategorien livskraftig på Artsdatabanken.no

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37260