Speiderskjerf NSF Speiderskjerf Speiderskjerf NSF Speiderskjerf Speiderskjerf NSF Speiderskjerf Speiderskjerf NSF Speiderskjerf

NSF Speiderskjerf

Speiderskjerf

Varenr.: 185760
Norges speiderforbunds speiderskjerf er det offesielle skjerfet til speiderskjorta, i økologisk og Fairtrade-merket bomull. Leveres uten skjerfknute.
119,-
-+
100+ på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Beskrivelse
  • Selges uten skjerfknute og skjerfmerker.
  • Skjerfmerkene får du av lederne under opptakelsen.
  • Ledere bærer samme skjerfmerke på speiderskjerfet som enheten de er leder i. Ledere som ikke er knyttet til enhet, bærer ikke skjerfmerke.
  • Ved overgang til ny enhet kan gamle skjerfmerker beholdes på speiderskjerfet. Det nye merket sys over det gamle, slik at det dannes en kant hvor det gamle merket synes litt.

Om speiderdrakta

Da Robert Baden-Powell startet speiderbevegelsen, innførte han speiderdrakten for å viske ut sosiale skillelinjer mellom speiderne.

 

 

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

0

Må jeg kjøpe speiderskjorte?

Du kan fint vente litt med å skaffe skjerf og skjorte.
0

Slik skal speiderskjorta se ut

Speiderne skulle gå likt kledd, enten de kom fra velstående eller fattige hjem. Speiding skulle være for alle.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

1814