Patrulje Snøugle NSF Patrulje Snøugle Vevd Patrulje Snøugle NSF Patrulje Snøugle Vevd Patrulje Snøugle NSF Patrulje Snøugle Vevd

NSF Patrulje Snøugle Vevd

Patrulje Snøugle

Varenr.: 900127
Norges speiderforbunds Patruljemerke Snøugle festes over venstre skjortelomme.
15,-
-+
100+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Beskrivelse

Snøugle er rødlistet i Norge

Snøugla er knyttet til åpne treløse områder i fjellet og på tundraen, gjerne i nærheten av næringsrike våtmarksområder i mosaikk med moreneavsetninger. Det er en nomadisk art som trolig ikke hekker årlig i Norge. Arten er avhengig av svært gode smågnagerbestander for å reprodusere. Forekomst i Norge betinger derfor bestandstopper for smågnagere.

Norsk rødliste for arter 2015 er en oversikt over arter som har risiko for å dø ut fra Norge. Rødlista er utarbeidet av Artsdatabanken i samarbeid med fageksperter. De nye motivene på patruljemerkene er valgt ut for å sette fokus på truede arter i Norge.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

19271