Dunpledd Norsk Dun Out&About Green Dunpledd Norsk Dun Out&About Green Dunpledd Norsk Dun Out&About Green Dunpledd Norsk Dun Out&About Green Dunpledd Norsk Dun Out&About Green

Norsk Dun Out&About Green

Dunpledd

Varenr.: 118286

Norsk Dun Out&About er et stort dunpledd som komprimeres i en liten pose med glidelås som er påsydd pleddet. Når pleddet er i bruk kan lommen brukes til å ha ting i som mobil og lommebok. Når pleddet er pakket i posen, er det perfekt som pute du kan hvile eller sove på. Passer fint i sekken og kan like gjerne kan brukes på tur, som rundt bålpanne på stranden eller i hagen en kjølig sommerkveld.

FargeproduktNorsk Dun Green
Dunpledd Norsk Dun Out&About Blue
Dunpledd Norsk Dun Out&About Green
Dunpledd Norsk Dun Out&About Black
Dunpledd Norsk Dun Out&About Beige
1 099,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Mountain Equipment, Gregory, SkogstadBergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Norsk Dun Out&About:
Mål: 130 x 170 cm / Pakket 25 x 30 x 5 cm
Materiale: Yttermateriale i 100 % nylon / Fyll av 90 % hvit andedun og 10 % fjær (180 gram)

Farge
Grønn
Beskrivelse

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

30439