Silikonform til Omnia Omnia Silikonform 2.0 Silikonform til Omnia Omnia Silikonform 2.0

Omnia Silikonform 2.0

Silikonform til Omnia

Varenr.: 901754
Omnia Silikonform er en stekeform i BPA-fri silikon, som passer perfekt i stekeformen til Omnia Miniovn, men den kan også anvendes separat.
236,-
-+
20+ på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Omnia Silikonform 2.0:
Mål: Ø 25 x 7 cm
Volum: 2 liter
Materiale: BPA-fri silikon
Beskrivelse

Vaskes med vann og oppvaskmiddel før førstegangs bruk. Det er enklere å få bakevarer ut av formen hvis man først smører med litt smør eller olje. Tåler temperaturer mellom –30 og +260 °C. Ved bruk av for høye temperaturer vil silikonen bli skadet. Unngå spisse/skarpe redskaper. Tåler mikrobølgeovn, oppvaskmaskinen og fryser.

Må ikke brukes på åpen ild uten først å være montert i Omnia sin stekeform. Når den er montert i stekeformen kan den også brukes på de fleste andre ovner.

Fritidsovnen Omnia revolusjonerer matlagingen alle steder der det mangler en stekeovn. Med denne stekevonen kan du både bake og lage velsmakende ovnsretter. Alt du lager i stekeovnen kan du lage lage med en Omnia.

21030