Drikkepose 2 liter Osprey Hydraulics Reservoir 2 liter Drikkepose 2 liter Osprey Hydraulics Reservoir 2 liter

Osprey Hydraulics Reservoir 2 liter

Drikkepose 2 liter

Varenr.: 129038
Osprey Hydraulics 2L Reservoir er et drikkesystem med et anatomisk utformet ryggpanel som holder på formasjonen uansett veskenivå. Dette gir også god stabilitet og skaper en flat profil som er enkel og ta inn og ut av drikkesekken. Beholderen har Slide-sealtoppåpning som gir enkel påfylling samtidig som den gir full tilgang for rengjøring. Biteventilen har magnetisk klips som holder seg der du ønsker i tillegg til et enkelt på/av vridelåsesystem for transport og når den ikke er i bruk.
499,-
-+
13 på lager.

Visste du at:

Osprey Hydraulics 2L Reservoir:
Volum: 2 liter
Vekt: 200 gram
Mål: 175 x 390 x 10 mm
Farge
  • Hvit
  • Blå
Beskrivelse
  • Et helt nytt, komfortabelt håndtak gir enkel påfylling med én hånd. Dette er en design som er enklere å både fylle, bære og helle.
  • En helt ny, kompakt biteventil gir utmerket vannstrømning i en mindre pakke. Utstyrt med en tommelbetjent av/på-spak som er lett å regulere med én hånd.
  • En splitter ny, kompakt Slide-Seal-åpning muliggjør påfylling med én hånd, tar mindre plass, er enklere å skyve på plass i sekken og gir sikker tetning. Det nye drikkeblærefestet HydraClip kan integreres sømløst med denne nye utformingen av åpningen.
  • Alle delene i dette systemet, inkludert magneten, glideren og spennen på brystremmen, er oppdatert for å gi et sikrere feste av slangen.
  • Et helt nytt, nøye utformet drikkeblærefeste som er intuitivt å betjene og integreres sømløst med drikkeblærer fra nåværende og tidligere sesonger.
  • Drikkeblæren har fått et nytt midtskott som gir en flatere profil, samtidig som stivheten i bakplaten overføres til frontpanelet. Dette hindrer at drikkeblæren vrir seg når den plasseres i sekken.

HUSK: Magneter kan forårsake avvik. Hold alltid kompass og magnetisk biteventil adskilt.

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41229