Pakkposer 3 pk. Osprey UL Starter Set 001 Pakkposer 3 pk. Osprey UL Starter Set 001 Pakkposer 3 pk. Osprey UL Starter Set 001

Osprey UL Starter Set 001

Pakkposer 3 pk.

Varenr.: 133048
Osprey Ultralight Starter Set er et sett med én liten og én mellomstor pakkekube og en pakkemappe for klesplagg, som gjør det lekende lett å holde orden på tingene dine. Fin beskyttelse mot fukt og støv, og et godt utgangspunkt for organisering og oppbevaring på din neste reise!
599,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Osprey Ultralight Packing Cube S:
Volum: 1 liter
Vekt: 15 gram
Mål: 19 x 12 x 11 cm
Materiale: Resirkulert nylon 40D ripstop

Osprey Ultralight Packing Cube M:
Volum: 2 liter
Vekt: 20 gram
Mål: 25 x 18 x 15 cm
Materiale: Resirkulert nylon 40D ripstop

Osprey Ultralight Garment Folder:
Volum: 6 liter
Mål: 28 x 40 x 5 cm
Materiale: Resirkulert nylon 40D ripstop

Farge
Sort
Beskrivelse

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

45315