Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S Speilkompass Silva Compass Terra Ranger S

Silva Compass Terra Ranger S

Speilkompass

Varenr.: 130855
Silva Compass Terra Ranger S er et praktisk speilkompass med godt grep som passer for alle type turer. Kompasset har baseplate med kartmåling i millimeter. Selvlysende markeringer forenkler nattorienteringen. Lokk og graderingsring laget i REVO-materiale.
529,-
-+
7 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Silva Compass Terra Ranger S:
Mål: 88 x 59 x 17 mm
Garanti: 5 år

Farge
Brun
Beskrivelse
  • Lokk og graderingsring laget i REVO-materiale.
  • Avtakbar sikkerhetssnor som er enkel å feste/løsne.
  • Kartmåleskalaer; 1:25.000, 1:50.000 og millimeter.
  • Gummigrep gir enkel håndtering og god friksjon mot kartet.
  • Deklinasjonsskala inne i kapselen.
  • Roterbart hus – bruk med Silvas 1-2-3 system.
  • Lysende markeringer er fint til nattorientering
  • Robust materiale som tåler tøff behandling og forhold.

Terra Ranger S er et speilkompass som mange frilufts entusiaster er glad i, slik som klatrere, jegere og de som går på fottur. Dette kompasset har alt du trenger for eventyret du skal ut på. Speilkompass bør være det åpenbare valget når du skal på tur over lengre distanser. Ranger S er utstyrt med en gripevennlig ring, en avtakbar halsreim med sikkerhetsåpning og selvlysende markeringer for nattorientering. På Ranger finnes måleskalaene på kompassplaten slik at du får målt avstanden. Skalaene er 1:25 000 og 1:50 000.

Et speilkompass gir deg mulighet til å se kompassnålen samtidig som du sikter mot et punkt i terrenget. Dette gjør at du kan ta ut mer nøyaktige beregninger enn med et vanlig platekompass. Et speilkompass er det beste valget hvis du skal i åpne terreng der du trenger å beregne retninger over en lengre distanse. Dette takket være at du slipper å ta blikket fra kompassnålen når du sikter ut i terrenget.

Om Silva Terra

Terra betyr Jord, og produkter merket med Silva Terra har lavere miljøavtrykk. Silva Terra Ranger S er laget av hamp og resirkulert plast, noe som gir 90 % mindre karbonutslipp enn før. Silva lengter etter en lysere fremtid, og Silva Terra er planen deres for å få det til. Strategien deres er lett å forstå og velkjent – gjenbruk, reduser, resirkuler.

Dette anbefaler vi

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43076