Tommelkompass Silva Arc Jet Left Tommelkompass Silva Arc Jet Left Tommelkompass Silva Arc Jet Left Tommelkompass Silva Arc Jet Left Tommelkompass Silva Arc Jet Left Tommelkompass Silva Arc Jet Left Tommelkompass Silva Arc Jet Left

Silva Arc Jet Left

Tommelkompass

Varenr.: 132999
Silva Arc Jet Left er et tommelkompass med den eksklusive og raske Silva Jet 2.0-kompassnålen. Kompasshuset er strippet for forstyrrelser slik at det er lett å se gjennom til kartet. Orienteringskompasset har alle kvalitetene du trenger for å orientere raskt mens du løper. Passer store hender.
849,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Silva Arc Jet Left:
Mål: 86 x 84 x 11 mm
Målestokk: 1:4.000 / 1:7.500 / 1:10.000 / 1:15.000
Garanti: 5 år
Nøyaktighet: ± 1°
Beskrivelse
  • Markant stabil og hurtig kompassnål.
  • Arc vingedesign for ekstra støtte og stabilitet.
  • Kompassplaten er designet for kontakt mellom tommel og kart.
  • Festbar tommelplate. Ta den enkelt av og på kompassplaten.
  • To tommelbånd inkludert – et mykt og et fast.
  • Festbare skala klistremerker: 1:15 k, 1:10 k, 1:7.5 k, 1:4 k.
  • Friksjonselement som forbedrer friksjonen til kartet.
  • Robust materiale som tåler tøffe forhold.
  • Testet og godkjent av Tove Alexandersson (svensk orienteringsløper).

Den nye Silva Jet 2.0-kompassnålen gir den perfekte balansen mellom hurtighet og stabilitet, og den har blitt testet av eliteutøvere i orientering gjennom hele utviklingsprosessen. Kombinasjonen av den nye kompasshusen og den nye kompassnålen gir deg et kompass i verdensklasse når det kommer til hurtighet og stabilitet.

Tilpass selv

Tommelfingerplaten har et unikt design med utskjæring for å gi perfekt kontakt mellom tommel og kart, og en festbar tommelplate for de som foretrekker det mer klassiske tommelgrepet. Bare skyv den av eller på til kompassplaten med et enkelt klikk, prøv den og se hva du liker best. Videre er tommelbåndene enkle å justere og kommer i to versjoner, et mykt og et fast bånd. De er begge inkludert i pakken og er gummiert på innsiden for optimal friksjon – slik at kompasset holder seg på plass og sitter komfortabelt på hånden din.

Hvis du vil legge til kartskalaer på kompasset ditt for enkelt å måle avstander på orienteringskartet – bare fest en av de medfølgende skala-klistremerkene på grunnplaten. Arc Jet kompasset kommer med fire forskjellige skalaer;1:15 k, 1:10 k, 1:7.5 k or 1:4 k.

Når hver sekund teller

Kombiner ditt Arc Jet-kompass med Arc Zoom-forstørrelsesglass (ekstrautstyr). Arc Zoom festes enkelt til kompassplaten og forbedrer synligheten på detaljene på kartet – perfekt når hvert sekund teller. Takket være dens funksjonelle design, integreres det godt på kompasset.

Dette er en toppmodell

Dette er et produkt hvor kvaliteten ikke har gått på bekostning av pris. Det tåler røff bruk og varer lenge. Skikkelig bra greier!

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

45266