Hodelykt 400 lm Silva Trail Runner Free

Silva Trail Runner Free

Hodelykt 400 lm

Varenr.: 756089
Silva Trail Runner Free er en lett og smidig hodelykt for alle som elsker å løpe. Lyktens egenskaper og lysbilde er optimalisert for løping. Hybrid-batterikasseten kan benyttes enten med Silvas oppladningsbare hybridbatteri eller vanlige AAA-batterier. Batterikasseten har gripevennlig overflate og integrert rødt sikkerhetslys – som bidrar til å gjøre deg ekstra synlig for de som kommer bakfra. Trail Runner Free er lett og velbalansert hodelykt, med smidige justeringsmuligheter. Det følger med en flat og myk forlengningskabel som er svært tilføyelig og lite merkbar, slik at man kan velge mellom å ha batteriet på hodet eller bruke forlengningskabel for oppbevaring i en varm lomme eller drikkebelte. Velg Free med Hybrid-batterikassetten og 3xAAA batterier, om du ikke nødvendigvis løper daglig men fortsatt setter pris på lang batteritid.
533,-
-+
2 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Silva Trail Runner Free:
Lysstyrke: 50–400 lumen
Vekt: Med batteri 117 gram / Uten batteri 62 gram
Batteritype: 3 x AAA (medfølger) / Hybridbatteri
Rekkevidde: 20–80 meter
Driftstid: 2,5–19 timer
IPX5: Beskyttet mot spyling av vann fra hageslange fra alle retninger.

Beskrivelse
  • Silva Intelligent Light
  • Batterinivåindikator viser batterinivået når hodelykten er slått av.
  • Stor knapp gjør det enkelt å bruke hodelykten, selv med hansker.
  • Tåler kraftig regn og nordavind fra alle kanter.
  • Komfortabel passform med et lett og bredt antiskli-hodebånd.

Silva Trail Runner Free er en lett og smidig hodelykt for alle som elsker å løpe. Lyktens egenskaper og lysbilde er optimalisert for løping. Velg Free med Hybrid-batterikassetten og 3 x AAA batterier, om du ikke nødvendigvis løper daglig men fortsatt setter pris på lang batteritid.

Silvas kjente løperlampe – i ny forkledning. Med den femte generasjonen av Trail Runner presenterer Silva nå en ny teknologi der strømkabelen er integrert i hodebåndet.

Hybrid-batterikasset inkludert

Hybrid-batterikasseten kan benyttes enten med Silva’s oppladningsbare hybridbatteri eller vanlige AAA- batterier. Batterikasseten har gripevennlig overflate og integrert rødt sikkerhetslys – som bidrar til å gjøre deg ekstra synlig for de som kommer bakfra.

Trail Runner Free er lett og velbalansert hodelykt, med smidige justeringsmuligheter. Det følger med en flat og myk forlengningskabel som er svært tilføyelig og lite merkbar, slik at man kan velge mellom å ha batteriet på hodet eller bruke forlengningskabel for oppbevaring i en varm lomme eller drikkebelte.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

3968