Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4 Hodelykt 400 lm Silva Explore 4

Silva Explore 4

Hodelykt 400 lm

Varenr.: 901757
Silva Explore 4 er en kraftig og vanntett hodelykt med lang brukstid og multifeste. Den leveres med LED-lys i tre ulike farger, 400 lumen i hvitt, et rødt lys som bevarer nattsynet og et oransje lys som er optimalt for kartlesing. Du kan også bruke hodelykten til å lyse opp teltet eller båten ved å legge den i den medfølgende oppbevaringsposen. Hvis du elsker eventyr – enten til lands eller til vanns, rolige fjell- og seilturer eller spennende fjellklatring og kajakkpadling, er denne hodelykten en pålitelig kompanjong. Hodelykten drives av tre AAA-batterier.
422,-
-+
3 på lager.
Silva Explore 4:
Lysstyrke: 400 lumen
Lysstid: 40–100 timer
Lyslengde: 85–8 meter
Vekt: 88 gram med batteri / 53 gram uten batteri
Batteri: 3 x AAA
Vanntett: IPX7
Pære: 1 x Red/Orange LED og 2 x Semi High Power LEDs
Beskrivelse
  • Hodelykten drives av 3xAAA-batterier som gir en lang brukstid.
  • Oppfyller IPX7-standarden; kan nedsenkes i vann i opptil 30 minutter på en dybde på 1 meter.
  • I tillegg til hvitt lys, har hodelykten også en rødt lys-modus som opprettholder nattsyn og en oransje-modus som er optimal for kartlesing.
  • Batterisparing, perfekt til lesing.
  • Optimaliserer lysmønsteret med en unik kombinasjon av et søkelys med lang rekkevidde og et flomlys med kort rekkevidde.

Explore 4-serien

Explore-serien ble laget for eventyr – på land så vel som på vann. De er 100% vanntette (IPX7), noe som betyr at de kan senkes ned i 1 meter vann i opptil 30 minutter hvis du skulle være uheldig å slippe den. De har ikke bare hvitt lys, men også rødt lys for å bevare nattesyn og oransje lys som er optimalt for kartlesing. Disse hodelyktene er designet for fjellklatring, kajakkpadling, fotturer eller seiling og vil være en flott følgesvenn på alle opplevelser.

Velg Explore 4RC hvis du foretrekker oppladbare batterier, eller velg Explore 4 hvis du vil ha 3xAAA alkaliske batterier som du kan bytte under lengre eventyr.

Kundeanmeldelser

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

21033