Sokker til herre 42–45 Smartwool Run Cold Weather Crew M L B25

Smartwool Run Cold Weather Crew M L B25

Sokker til herre 42–45

Varenr.: 125637
Smartwool Run Cold Weather Targeted Cushion Crew Socks er en unik løpesokk i en høyde som passer perfekt til vinterløping. Sokken er laget spesielt for løpere hvor det er fokus på passform, komfort og tekniske egenskaper. Nettingsoner utviklet for løpere. Sokken er paddet i hel og tå. Denne sokkene er spesifikk for herrer.
Skostørrelseprodukt
279,-
-+
2 på lager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Smartwool Run Cold Weather Targeted Cushion Crew Socks:
Materiale: 56 % merinoull, 41 % nylon og 3 % elastan
Tykkelse: Middels tykk
Ankelhøyde: Høy
Polstring: Tynn polstring på utsatte steder.
Passer til: Løpetur

Farge
  • Blå
  • Sort
  • Mønster
Beskrivelse

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

Smartwool ble startet av ski-instruktørene Peter og Patty Duke i Steamboat Springs, Colorado, i 1994. Deres mål fra dag en var at man aldri skulle fryse på tærne. Et par merinosokker utfordret denne påstanden og endret måten outdoor-entusiaster kledde seg på føttene. I over 20 år har Smartwool flyttet grensene og utfordret fans til å tenke smart med ull og har med årene utviklet produkter som kan brukes året rundt, fra topp til tå.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37811