Brodder 40–44 Snowline Crampon Chainsen Pro L Grey Brodder 40–44 Snowline Crampon Chainsen Pro L Grey Brodder 40–44 Snowline Crampon Chainsen Pro L Grey Brodder 40–44 Snowline Crampon Chainsen Pro L Grey

Snowline Crampon Chainsen Pro L Grey

Brodder 40–44

Varenr.: 224303

Snowline Crampon Chainsen Pro er et par kraftige brodder for deg som går eller løper mye i ulendt terreng og på glattisen. Disse broddene holder deg på beina med pigger av høykarbonstål. Broddene passer like godt i glatte bygater som på glatte stier i skog og fjell. Leveres i praktisk pose.

Skostørrelseprodukt
539,-
-+
18 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Snowline Crampon Chainsen Pro:
Pigger: 11 pigger på 14 mm
Materiale: Stål

Farge
  • Grå
  • Metall
Beskrivelse

Med sine 1 cm lange, sylskarpe stålpigger gir disse broddene ekstremt godt feste på alle typer føre – ikke bare på snø og is, men også på barmark. Holdes på plass av kjetting og slitesterk silikon som trekkes utenpå skoen. Broddene brukes som ekstra sikkerhet av forsvaret, jegere og andre som går i bratt terreng, vinter som sommer.

Snowline er et koreansk fjellsportfirma som ble etablert i 1991 og er i dag kjent for sine brodder. Etter mange fjellturer og ekspedisjoner kom klatreren og grunnleggeren av Snowline, Jin-Hong Choi, på en idé om å lage en lettere og mer fleksibel brodd tilpasset friluftslivsaktiviteter. Han var den første til å kombinere moderne elastomergummi med en solid kjetting og herdede stålspisser. I dag brukes Snowline broddene til friluftsliv, utendørsarbeid, jakt og skogbruk, redningsaksjoner eller i militærtjeneste.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

8893