4802 4802

Tentsile Trillium Mesh

Hengekøye til 3

Varenr.: 516694
Tentsile Trillium er en hengekøye til tre personer. Hengekøyen er en krysning mellom slakk line og en trampoline. Inngangen er gjennom luke og stige i gulvet om det er høyt, eller inn på siden. Det er plass til tre voksne personer og tåler en totalvekt på 400 kg.
FargeproduktTentsile Mesh
Hengekøye til 3 Tentsile Trillium Green
Hengekøye til 3 Tentsile Trillium Mesh
3 303,-
-+
Forventet til lager 04.08.2021

Tentsile Trillium 3.0:
Mål: Sider 410 cm / Stropper 3 x 600 cm
Personer: 3 voksne
Maksimal belastning: 400 kg
Monteringstid: 10 minutter
Materiale: Bunn 250D nylon-polyester 300 g/m2

Beskrivelse
  • Leveres komplett med tre kraftige jekker og jekkestropper.
  • Dette er generasjon 3 av hengekøyen og kom først på markedet januar 2020. Nytt på denne versjonen er lagringsmulighetene i nettene under og større luke.

Husk oppheng til hengekøye

Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem. Dette er litt smak og behag. Se alle oppheng til hengekøye her.

Lurt med myggnett

Med hengekøye slipper å tenke på om du ligger midt i hovedveien til en maurtue og andre spennende småkryp. Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg. Se alle myggnett til hengekøye her.

Bruk tarp

For det kan begynne å regne. Er det meldt regn, bør du pakke med en tarp eller en gapahuk som du kan henge over. Se alle tarper til hengekøye her.

Ikke frys – bruk underdyne

Hengekøye blir fort kaldt når det går mot høst og vinter. Det er fordi det ikke er noen isolasjon nedenfra, slik som du vanligvis får når du ligger på et liggeunderlag på bakken. I tillegg vil soveposen bli klemt flat under og rundt deg i hengekøya. Løsningen er å bruke en underdyne. Se alle underdyner her.

4802