Poncho Thermarest Honcho Poncho Down Burgundy Poncho Thermarest Honcho Poncho Down Burgundy Poncho Thermarest Honcho Poncho Down Burgundy Poncho Thermarest Honcho Poncho Down Burgundy

Thermarest Honcho Poncho Down Burgundy

Poncho

Varenr.: 131111

Thermarest Honcho Poncho Down er formsydd poncho fylt med dun. Ponchoen har en romslig, tre-lags hette med en glidelås som går helt ned til kengurulommen. Kengurulommen er stor og romslig med glidelås. På baksiden er det stikklommer for hendene. Denne dunversjonen er lengre, med korte armer og en tightere passform enn den syntetiske lillebroren.

4 229,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Thermarest Honcho Poncho Down:
Mål: 123 x 106 cm / Pakket Ø 24 x 32 cm
Vekt: 529 gram
Materiale: Resirkulert ripstop nylon 20D / Fylt med 650 RDS-sertifisert Nikwax Hydrophobic-dun

Farge
  • Rød
  • Brun
Beskrivelse

Innimellom blir man litt kald av den tynne dunjakka, men det er heller ikke kaldt nok for den varmeste dunjakka. Honcho Poncho Down er plagget du trenger da. Det er en lett dun poncho som du kan bruke enten over den tynne dunjakka, på sidelinjen av fotballkampen eller i en småkjølig sommernatt.

Ponchoen er lagd med 100 % resirkulert 20D ripstop nylon med Durable Water Repellent (DWR) som sørger for at ponchoen er vannavstøtende.

Når Honcho Poncho Down ikke er i bruk kan du bruke den som en hodepute eller legge det utover soveposen som et ekstra lag. Det er fire festepunkter på hver side som gjør at ponchoen holder seg samlet og som kan brukes for å kneppe ponchoen på Therm-a-Rest sine laken eller soveposer.

0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43334