Liggeunderlag Thermarest RidgeRest Classic M R 2 Liggeunderlag Thermarest RidgeRest Classic M R 2 Liggeunderlag Thermarest RidgeRest Classic M R 2

Thermarest RidgeRest Classic M R 2

Liggeunderlag

Varenr.: 316196
Thermarest RidgeRest Classic er et svært kompakt liggeunderlag av skum. Genial konstruksjonen med små groper gjør at du får mange varme lommer med luft under kroppen. Lav vekt!
299,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

Thermarest RidgeRest Classic Regular:
Isoleringsevne: R 2
Mål: 183 x 51 x 1,5 cm / Pakket Ø 20 x 51 cm
Vekt: 400 gram

Farge
Grå
Beskrivelse
  • Veldig slitesterkt.
  • Fanger varme i dalene på konstruksjonen.

Dette er godt nok 👋🏿

Her mener vi at du får mye for pengene. Du må kanskje bruke det litt skånsomt eller være klar for å reparere. Men det får jobben gjort og du kommer deg ut på tur. Godt nok!

Underlag av skum

Fordelen med vanlig skumunderlag er at det er raskt, rimelig og robust. Det rulles eller brettes enkelt sammen og tåler hard bruk og gnister fra bålet. Ulempen er at det er litt tynt å sove lenge på, i alle fall for en voksen. Og at strikken som skal holde underlaget sammen, nesten alltid forsvinner. Skumunderlag tar også mye plass på sekken.

Dette underlaget er laget av skum. Er det vått og/eller kaldt anbefaler vi å bruke skumunderlaget i tillegg til (og under) et oppblåsbart underlag med skumfyllfiberfyll eller dunfyll. Da øker du isoleringsvnen og du hindrer at det oppblåsbare underlaget blir vått på undersiden. Oppblåsbare underlag bruker lenger tid på å tørke enn et vanlig underlag av skum.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

764