Reflekterende liggeunderlag Thermarest RidgeRest SOLite M R 2.1 Reflekterende liggeunderlag Thermarest RidgeRest SOLite M R 2.1 Reflekterende liggeunderlag Thermarest RidgeRest SOLite M R 2.1

Thermarest RidgeRest SOLite M R 2.1

Reflekterende liggeunderlag

Varenr.: 722208
Thermarest RidgeRest SOLite er et svært kompakt liggeunderlag av skum med reflekterende film på baksiden. Det er denne siden du skal ligge på for da reflekteres varmen tilbake mot kroppen din. Genial konstruksjonen med små groper gjør at du får mange varme lommer med luft under kroppen. Lav vekt!
584,-
-+
2 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Thermarest RidgeRest SOLite Regular:
Isoleringsevne: R 2,1
Mål: 183 x 51 x 1,5 cm / Pakket Ø 20 x 51 cm
Vekt: 400 gram
Farge
Metall
Beskrivelse

Det reflekterende siden skal peke opp mot kroppen for å gi mest mulig effekt.

Underlag av skum

Fordelen med vanlig skumunderlag er at det er raskt, rimelig og robust. Det rulles eller brettes enkelt sammen og tåler hard bruk og gnister fra bålet. Ulempen er at det er litt tynt å sove lenge på, i alle fall for en voksen. Og at strikken som skal holde underlaget sammen, nesten alltid forsvinner. Skumunderlag tar også mye plass på sekken.

Dette underlaget er laget av skum. Er det vått og/eller kaldt anbefaler vi å bruke skumunderlaget i tillegg til (og under) et oppblåsbart underlag med skumfyllfiberfyll eller dunfyll. Da øker du isoleringsvnen og du hindrer at det oppblåsbare underlaget blir vått på undersiden. Oppblåsbare underlag bruker lenger tid på å tørke enn et vanlig underlag av skum.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

768