Reflekterende trekkspillunderlag Thermarest Z Lite Sol R 2 Blue Reflekterende trekkspillunderlag Thermarest Z Lite Sol R 2 Blue Reflekterende trekkspillunderlag Thermarest Z Lite Sol R 2 Blue

Thermarest Z Lite Sol R 2 Blue

Reflekterende trekkspillunderlag

Varenr.: 748631
Thermarest Z Lite Sol er et svært kompakt liggeunderlag av skum med reflekterende film på baksiden. Det er denne siden du skal ligge på for da reflekteres varmen tilbake mot kroppen din. Eggekartong-strukturen gjør at du får mange varme lommer med luft under kroppen. I tillegg gjør det at underlaget kan brettes som et skikkelig kompakt trekkspill. Da tar det mindre plass enn en rull. Lav vekt!
657,-
-+
20+ på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Thermarest Z Lite Sol Regular:
Isoleringsevne: R 2.0
Mål: 183 x 51 x 2 cm / Pakket 14 x 10 x 51 cm
Vekt: 410 gram

Farge
  • Blå
  • Metall
Beskrivelse
  • Det reflekterende siden skal peke opp mot kroppen for å gi mest mulig effekt.

Dette anbefaler vi

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Underlag av skum

Fordelen med vanlig skumunderlag er at det er raskt, rimelig og robust. Det rulles eller brettes enkelt sammen og tåler hard bruk og gnister fra bålet. Ulempen er at det er litt tynt å sove lenge på, i alle fall for en voksen. Og at strikken som skal holde underlaget sammen, nesten alltid forsvinner. Skumunderlag tar også mye plass på sekken.

Dette underlaget er laget av skum. Er det vått og/eller kaldt anbefaler vi å bruke skumunderlaget i tillegg til (og under) et oppblåsbart underlag med skumfyllfiberfyll eller dunfyll. Da øker du isoleringsvnen og du hindrer at det oppblåsbare underlaget blir vått på undersiden. Oppblåsbare underlag bruker lenger tid på å tørke enn et vanlig underlag av skum.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

772