Snoroppheng til hengekøye Ticket to the Moon Nautical Rope Snoroppheng til hengekøye Ticket to the Moon Nautical Rope Snoroppheng til hengekøye Ticket to the Moon Nautical Rope Snoroppheng til hengekøye Ticket to the Moon Nautical Rope Snoroppheng til hengekøye Ticket to the Moon Nautical Rope

Ticket to the Moon Nautical Rope

Snoroppheng til hengekøye

Varenr.: 360223
Ticket to the Moon Nautical Rope for hengekøyer er et opphengstau med ferdige knuter slik at det er enkelt å regulere hvordan hengekøyen blir hengende. Brukes rundt trær, stolper eller andre steder men vil henge opp køyen. Opphengstau gjør det enkelt å henge opp hengekøyen. Kommer i en pakkpose. Selges i par.
179,-
-+
1 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Superpris: Nå sparer du 20 % på nesten alle tretelt!

Ticket to the Moon Nautical Rope:
Mål: Ø 5 mm x 240 cm (par)
Vekt: 230 gram
Maksimal belastning: 200 kg
Materiale: Nylon
Beskrivelse
  • For å henge opp hengekøyer.
  • Enkelt å feste til trær og stolper.

Hengekøyene fra Ticket to the Moon er de samme som brukes under 71 grader nord innspillingen som går på TV høsten 2015. Ticket to the Moon lager hengekøyer i et tynt nylonmateriale som er både slitesterkt og lett. Materialet er det samme som brukes i fallskjermer og er svært behagelige å ligge i. Alle hengekøyene er pakket i en halvmåneformet pose, og er veldig enkle å sette opp. Du kan sette opp køya hvor du vil; mellom trær, over en elv, i stua, på verandaen – her er det bare å være kreativ! Drøm deg bort mens du sløver fra 10 cm til 700 meter over bakken.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5564