Gassbrenner til stormkjøkken 2,6 kW Trangia Gassbrenner Gassbrenner til stormkjøkken 2,6 kW Trangia Gassbrenner Gassbrenner til stormkjøkken 2,6 kW Trangia Gassbrenner Gassbrenner til stormkjøkken 2,6 kW Trangia Gassbrenner Gassbrenner til stormkjøkken 2,6 kW Trangia Gassbrenner

Trangia Gassbrenner

Gassbrenner til stormkjøkken 2,6 kW

Varenr.: 186095
Trangia Gassbrenner passer til stormkjøkken. Vi anbefaler gass som brensel i stormkjøkken, fremfor rødsprit. Ikke bare er det mindre søl og klin i sekken, men effekten er mye høyere når du brenner med gass og effekten kan enkelt reguleres. Og det er mye tryggere i bruk.
719,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Trangia Gassbrenner:
Vekt: 180 gram
Effekt: 2600 W

Beskrivelse
  • Stormkjøkken i 25-serien er den mest brukte og passer familie eller patrulje på 3–4 personer
  • Stormkjøkken i 27-serien er mindre enn den vanlige og passer 1–2 personer.

Passer til:

  • Eagle turkjøkken
  • Trangia Stormkjøkken
  • Firebox bålbrenner
LES MER: Ber skolene forby Stormkjøkken med rødsprit

Familiebedriften Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Jonsson da han sammen med hans svigerfar startet produksjon av kasseroller i aluminium. I 1930 fikk svenske arbeidstakere flere helligdager og flere brukte fritiden på tur. Etterspørselen etter turutstyr økte og Trangia flytte fokuset over på turutstyr. I 1951 så den første prototypen av stormkjøkken dagens lys. Tanken var å bygge en kompakt og komplett kokesystem med brenner for flytende drivstoff, siden dette var effektivt og enkelt i bruk. Stormkjøkkenet er siden utviklet og raffinert de siste 60 årene men produseres fortsatt på samme sted i Jämtland i Nord-Sverige, som da John E. Jonsson startet virksomheten for over 90 år siden.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

3979