Tursko til dame 37 Vasque Breeze Lt GTX W 37 BlueCoral Tursko til dame 37 Vasque Breeze Lt GTX W 37 BlueCoral Tursko til dame 37 Vasque Breeze Lt GTX W 37 BlueCoral Tursko til dame 37 Vasque Breeze Lt GTX W 37 BlueCoral

Vasque Breeze Lt GTX W 37 BlueCoral

Tursko til dame 37

Varenr.: 128265
Vasque Breeze LT GTX er en av markedets letteste tursko med Gore-Tex. Modellen er stabil og komfortabel. Den har Vibram Megagrip yttersåle, slik at skoene sitter ekstremt godt på vått underlag. Bred, nordisk lest med PerformanceFit-lest gjør at foten sitter som støpt i skoene. Modellen og nedre del av skoen bygger på en trailrunningsko, slik at du får den optimale dempingen som du ønsker samt at ankelstøtten gir deg stabilitet. Modellen er oppbygget på innsiden av skoen, slik at du får god støtte og stabilitet.
Skostørrelseprodukt
2 199,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
5 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Vasque Breeze LT GTX:
Vekt: 317 gram (per sko)
Materiale: Yttersåle Vibram Megagrip / Membran Gore-Tex

Farge
  • Blå
  • Grå
Beskrivelse
  • Superlett tursko med god støtte, upåklagelig grep og mye demping.
  • Lett tursko med Gore-Tex og ankelstøtte.
  • Bred, nordisk lest.
  • Vasque er generellt ikke små i størrelsene, men på grunnet av Performance Fit anbefaler vi å runde opp en strørrelse.

Om høye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En høy tursko har god ankelstøtte, og passer godt i variert norsk natur. Den passer også bra med tung sekk i bratte bakker, for da får ankelen ekstra avlastning.

Høye tursko tåler mye mer vann enn de lavere turskoene, rett og slett fordi toppkanten er høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen.

Fine tursko til langturer i norske fjell og daler!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40456