Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn Telt- og lavvoovn 6–14 kW Volcano Teltovn

Volcano Teltovn

Telt- og lavvoovn 6–14 kW

Varenr.: 188246
Volcano Teltovn er en kraftig, driftssikker telt- og lavvoovn med regulerbar varme med fem trinn på 6–14 kW. Teltovnen er utviklet for forsvaret og brenner flytende drivstoff og ved. Effektiv, kompakt og mobil teltovn!
24 999,-
-+
Bestillingsvare. På lager om 3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Volcano Teltovn:
Mål: 56 x 42 x 48 cm
Vekt: 22 kg

Beskrivelse

Ovnen er svært enkel i bruk og har tilleggsutstyr for tilberedning av mat. Responsen og tilbakemeldinger etter 25 års bruk og mer enn 13.000 enheter solgt er formidabelt positiv! Volcano er en rentbrennende og miljøvennlig teltovn som gjør turopplevelsen enda bedre med god stabil varme tilpasset alle forhold.

Teltovnen er laget av et ikke-korroderende materiale (rustfritt stål og aluminium), basert på en enkel konstruksjon, og er enkel å bruke. Alle ovner er utstyrt med en steg for steg bruksanvisning festet på ovnen. Ovnen kan benyttes i de aller fleste lavvoer, domer og faste installasjoner. Teltovnen benyttes blant annet av forsvaret, hjelpeorganisasjoner, eventarrangører, turfolk og på ekspedisjoner.

  • Brenner 0,6–1,4 liter i timen
  • Brensel: Diesel, parafin og ved (ikke bensin).
  • Drivstofftanken plasseres på holderen (medfølger) på utsiden av teltet.
  • Leveres med seks piperør på opp til 3,5 meter.
  • Til gjennomføring for lavvoduk brukes Tentipis gjennomføring og gnistfanger.
  • For forlengelse av piperør brukes også Tentipis rør.

Volcano teltovn er utviklet av Forsvarets Forskningsinstitutt. Forsvarets høyeste prioritet var driftssikkerhet, fleksibilitet og bruk av forskjellige typer brensel. Volcano teltovn er utstyrt med et sikkerhetsskjold i aluminium som ikke leder varme. Av brensel kan det brukes diesel, parafin og ved. Mange er kjent med produktet fra tjenestetiden i forsvaret, og vet hvor bra denne er.

Teltovnen er den mest effektive, kompakte og mobile ovnen som finnes på markedet i denne størrelsen. Den har en enkel konstruksjon og er lett å bruke. Velle Utvikling har produsert flere tusen ovner siden den ble introdusert på markedet. De har eksportert til flere land, med andre tekniske krav, noe som har vært med på å videreutvikle produktet. De viktigste elementene har vært holdbarhet og bruksvennlighet.


LES MER: Dette bør du ha i skapet før katastrofen inntreffer

Velle Utvikling AS er en arbeidsmarkedsbedrift som tilbyr produkter og tjenester til næringslivet i hele Vestfold i samarbeid med NAV og lokale opplæringsinstitusjoner. Velle Utviklings mekaniske produksjon er ISO 9001-sertifisert. Bedriftens attføringsvirksomhet er Equass Assurance sertifisert. Velle Utvikling er også et Miljøfyrtårn.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

7750