19577

WOSM JOTA/JOTI 2020

JOTA/JOTI 2020

Varenr.: 109959
Det offisielle internasjonale JOTA/JOTI-merket for 2020 fra WOSM i norsk utgave. JOTA/JOTI ble arrangert 16.–18. oktober 2020 rundt hele kloden og handler om kommunikasjon og speiderfelleskap.
23,-
-+
100+ på lager.
Beskrivelse
  • Mål: 60 x 70 mm

JOTA – Jamboree On The Air samler hvert år nesten en halv million speidere over hele verden. Speiderne snakker sammen over radiosendere på kortbølgenettet. Det kreves en egen autorisasjon for å kunne bruke en slik radio. Speidergruppene samarbeider derfor med en radioamatør. Dette er den 63. gangen JOTA arrangeres.

JOTI – Jamboree On The Internet handler derimot om å kommunisere over internett. Vi benytter ulik teknologi som sosiale medier, radio, webcam, TV-sendinger. For å chatte med andre speidere benytter vi en teknologi fra Internetts barndom som heter IRC. Chattekanaler tilbys gjennom ScoutLink, som har egne IRC-tjenere kun for speidere. Dette er den 24. gangen JOTI arrangeres.

Forkortelsen WOSM står for World Organization of the Scout Movement, og dette er verdensorganisasjonen til speidere over hele verden. Vi har et lite utvalg av deres profilprodukter tilgjengelig. Ta kontakt om det ønskes andre produkter.

0

Slik syr du leirbålskappen selv

GJØR DET SELV: Her er prinsippet for hvordan du enkelt kan sy din egen leirbålskappe.

Se flere fra kategorien:

19577