En klimabok du orker å lese Z-forlag En klimabok du orker å lese

Z-forlag En klimabok du orker å lese

En klimabok du orker å lese

Varenr.: 128094
Z-forlags En klimabok du orker å lese er en bok som går rett på sak. Den er lettlest, oppløftende og viser hvordan vi sammen kan løse klimautfordringen. Forfatterne Julie, Julie og Hauk har holdt over tusen foredrag om klima og fått uttalige spørsmål. I denne boka svarer de på det viktigste mange lurer på. All fakta i boka er basert på forskning og er nøye revidert av forskere og andre eksperter. Første del gir deg en grunnleggende forståelse av selve utfordringen, andre del presenterer løsninger både du og myndighetene kan gjennomføre, og tredje del handler om hvilke barrierer vi må overkomme og hvordan.
279,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

En klimabok du orker å lese:
Forlag: Z-forlag
Forfatter: Hauk Are Fjeld, Julie Marie Følstad og Julie Malene Fusdahl
Utgitt: 2023
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788293187585
Innbinding: Heftet
Sider: 176 sider
Vekt: 292 gram
Mål: 133 x 205 mm

Beskrivelse

Har du lyst til å utgjøre en forskjell, men er usikker på hvordan? Er du nysgjerrig på klima, men vet ikke helt hvor du skal starte? Er du allerede klimaengasjert, men savner en nyansert oversikt over fakta og løsninger?

Den dårlige nyheten er at det haster å handle. Den gode er at det ikke er for sent, og at vi har løsningene som trengs for å få oss på rett kurs.

"Jeg har minst en hyllemeter med klimabøker, kanskje 10–12 titler. Noen tykke, noen tynne. I møtet med denne boka, tross den fikse tittelen, blir naturligvis spørsmålet om vi virkelig trenger enda en klimabok. Jeg tror ikke svaret uten videre er ja!, men det er definitivt ja for denne boka. Og det er ikke et ja for å være hyggelig mot de tre unge forfatterne, men fordi dette virkelig er en bok mange trenger." Dag O. Hessen

Om forfatterne

Hauk Are Fjeld (f.1994) er statsviter fra UiO, har en bachelor i biologi, og er filmskaper for flere miljøorganisasjoner.

Julie Marie Følstad (f.1998) har en bachelor i biovitenskap, tar en master i marinbiologi ved UiO, og har jobbet som praktikant i klimaavdelingen i Miljødirektoratet.

Julie Malene Fusdahl (f.1995) har en bachelor i statsvitenskap, tar en master i bærekraftig finans ved BI, og har blant annet vært praktikant i EAT og i miljøavdelingen i Oljefondet.

Forfatterne er alle Klimapiloter i Oslo kommune, og har vært med å bygge opp Instagramkontoen @klimapilotene.

Boka er støttet av Fritt Ord og Det faglitterære fond. Den er revidert etter innspill fra rundt tretti forskere og klimaeksperter fra blant annet CICERO, Bjerknessenteret, NTNU, UiO og NIBIO. Boka har blitt kjøpt inn av Kulturrådet til landets biblioteker.

40285