Jaktsko 41 Alfa Bever Pro Advanced 2 GTX 41 2220 Jaktsko 41 Alfa Bever Pro Advanced 2 GTX 41 2220 Jaktsko 41 Alfa Bever Pro Advanced 2 GTX 41 2220

Alfa Bever Pro Advanced 2 GTX 41 2220

Jaktsko 41

Varenr.: 117786

Alfa Bever Pro Advanced GTX er en jaktstøvel i fullnarvet lær med stabilt, høyt skaft. Gore-Tex-membran gjør turskoen vanntett og pustende for komfort hele dagen. Memoryfoam rundt ankelen sørger for god passform og høy komfort. Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Triple sømmer, hvorav en forsterket med Kevlar, samt helkalosjering øker slitestyrken. Den lette EVA-mellomsålen sørger for stabilitet og støtdemping, mens yttersålen Vibram Grip AMG gir godt grep i variert terreng.

Skostørrelseprodukt
3 869,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
5 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Alfa Bever Pro Advanced GTX:
Vekt: 895 gram (42)
Skafthøyde: 23,5 cm (42)

Beskrivelse
  • Med Gore-Tex komfort er vannet blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Det finnes flere varianter innen denne kategorien, og de er alle 100 % vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne. Alfa velger alltid en GORE-TEX membran spesielt tilpasset brukene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i alt vær.
  • Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som ved rett vedlikehold gjør den svært slitesterk og vann- /snøavvisende.
  • Helkalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
  • Klassisk snitt med svært god fleksibilitet og full bevegelsesfrihet.
  • Vibram Grip AMG er en spesiallaget såle utviklet i samarbeid med Vibram og Alfa Test Team. Det unike mønsteret har en spesiallaget gummiblanding som sørger for godt grep og økt friksjon, spesielt på fuktige og løse underlag.

Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i landet. Bedriften har røtter tilbake til 1931 og holder til på Hadeland. Til tross for at de i dag er en moderne og fremtidsrettet bedrift, med øynene rettet mot det globale markedet, foregår all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles på Hadeland i Norge. Skoene produseres deretter i Europa og Asia, under overvåkning og tett oppfølging fra våre produktdesignere.

I over 80 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

29894