Stol Helinox Chair One Tactical Black Stol Helinox Chair One Tactical Black Stol Helinox Chair One Tactical Black Stol Helinox Chair One Tactical Black Stol Helinox Chair One Tactical Black Stol Helinox Chair One Tactical Black

Helinox Chair One Tactical Black

Stol

Varenr.: 131439
Helinox Chair One Tactical er en turstol som har ekstra lommer for å sikre verdisaker og utstyr og minimalt med sømmer. Setet er laget av et slitesterkt og resirkulert 600D polyesterstoff som er BlueSign-sertifisert. Når du trenger å flytte på deg, passer stolen inn i et praktisk bæretui med glidelås. Etuiet har MOLLE-kompatible festebånd på undersiden.
1 799,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helinox Chair One Tactical:
Setehøyde: 35 cm / Bredde 52,5 cm
Mål pakket: 10 x 11 x 37 cm
Vekt: 922 gram / Med pakkpose 1034 gram
Maksimal belastning: 145 kg

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Robust.
  • Enkel å slå opp og pakke sammen.
  • Lett å transportere.
  • Lav vekt.
  • Forsterkede hjørner.
  • MOLLE-kompatibel.

Om MOLLE

Modular Lightweight Load-Carrying Equipment (MOLLE) er et universalt festesystem for utstyr. Systemet lar deg feste saker og ting på horisontale vevde bånd som er 25 mm høye og har en avstand mellom sømmene på 38 mm. Båndene er for eksempel sydd fast på en sekk også kan du  selv for eksempel feste en MOLLE-kompatibel turkniv på båndet på sekken. Systemet kommer opprinnelig fra Forsvaret og Pouch Attachment Ladder System (PALS) er et annet navn på samme system. Kjært barn, mange navn osv.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43671