Skisko til herre 41 Alfa Combi Advance GTX M 41 Black Skisko til herre 41 Alfa Combi Advance GTX M 41 Black Skisko til herre 41 Alfa Combi Advance GTX M 41 Black Skisko til herre 41 Alfa Combi Advance GTX M 41 Black Skisko til herre 41 Alfa Combi Advance GTX M 41 Black

Alfa Combi Advance GTX M 41 Black

Skisko til herre 41

Varenr.: 119131

Alfa Combi Advance GTX M er en unik kombisko som tilbyr super stabilitet og kontroll over skiene. Den integrerte ankelstøtten sitter nær ankelen og sikrer topp stabilitet samtidig som den gir god fleksibilitet i såle og ankel for frasparket i klassisk. Skistøvelen er perfekt for skøyting og gir meget god støtte og stabilitet for klassisk teknikk. Gore-Tex-membranen holder føttene tørre ved at den puster ut svette inne i skoene, mens den holder fuktighet ute. Den Texon-isolerte mellomsålen isolerer godt mot snøen og sammen med Gore-Tex-membranen, holder føttene seg tørre og komfortabelt varme under hele turen. Yttermaterialet i skoene er i tillegg spesialbehandlet for å avvise snø og skitt, noe som hjelper til med å holde føttene tørre og støvlene holder den lave vekten selv i våt snø.

Skostørrelseprodukt
3 149,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Alfa Combi Advance GTX M:
Vekt: 530 gram (42)
Skafthøyde: 19,5 cm (42)
Binding: Rottefella NNN

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Alfas unike skisko er laget med vanntett og pustende Gore-Tex-membran og ekstra isolasjon i sålen som sikrer behagelige føtter hele turen.
  • Med Gore-Tex komfort er vannet blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Det finnes flere varianter innen denne kategorien, og de er alle 100 % vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne. Alfa velger alltid en Gore-Tex-membran spesielt tilpasset brukene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i alt vær.
  • Innebygget ankelstøtte som ligger tett på ankelen for ekstra støtte.
  • Pustende ytterlag som beskytter mot snø og vann, lar svetten fordampe og holder føttene tørre og varme.

Om New Nordic Norm (NNN)

NNN-bindingn er godt egent til langrennski. Bindingen har to parallelle opphøyninger langs bindingplaten. Bindignen ligner på både SNS-bindingen til langrenn og NNN BC-bindingen til fjellski, men er dessverre ikke kompatible.

Om mellomhøye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En mellomhøy tursko har litt ankelstøtte, og passer derfor godt på sti og i litt kronglete natur. Den passer også best med lett sekk.

Mellomhøy tursko tåler mer vann enn de lave turskoene, rett og slett fordi toppkanten er litt høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen like lett.

Fine tursko til hverdagsturer i skog og mark!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes. Sjekk utvalget av impregnering.

Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i landet. Bedriften har røtter tilbake til 1931 og holder til på Hadeland. Til tross for at de i dag er en moderne og fremtidsrettet bedrift, med øynene rettet mot det globale markedet, foregår all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles på Hadeland i Norge. Skoene produseres deretter i Europa og Asia, under overvåkning og tett oppfølging fra våre produktdesignere.

I over 80 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

31295